Det siger vores kunder om deres pillefyr

Det kræver information og rådgivning for at kunne vælge den rigtige varmeløsning. Her kan du læse om tidligere kunder og deres erfaringer med at skifte til et pillefyr.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

Træpiller gav oliefyret baghjul

Det starter og stopper automatisk ligesom et oliefyr, men det koster kun det halve i drift. Det fortæller Ejnar Kjær i Gammel Skørping med et stort smil.

Læs mere om Ejnar Kjærs udskiftning af oliefyret

Piller sender oliefyr til tælling

Hvad er forskellen på et oliefyr og et træpillefyr? En romantisk ferie for to! Det får Stig Lysemose og kæresten nemlig råd til, efter et pillefyr har overtaget det gamle oliefyrs plads.

Læs mere om Stig Lysemoses udskiftning af oliefyret

Pillefyr varmer 240 m2 op for 8.000 kr. om året

Tekniker og energimontør Martin Pedersen er så overbevist om fordelene ved pillefyr, at han ikke nøjes med at installere dem hos sine kunder, men nu også har et eksemplar stående i sit eget hjem. Han fremhæver særligt pillefyrets brugervenlighed og den minimale rengøring, der kræves for at pillefyret kan fungere optimalt.

Læs mere om Martin Pedersens skifte til et pillefyr

Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik gav billigere og behageligere varme

Før i tiden plejede familien Lindegaard Lindholm at fyre med en blanding af træ fra deres private skov og koks. Det var dog både en besværlig og relativ dyr løsning. Og gav tilmed en meget ustabil varme. Et Pellux 100 pillefyr fra Vølund Varmeteknik blev redningen.

Læs mere om familien Lindegaard Lindholms skifte til et pillefyr

Fra halmballer til pillefyr

For familien Augustasen var opgaven med at holde deres bolig og brugsvand varmt blevet til en hård og tidskrævende opgave. De fyrede nemlig med halmballer. Derfor var de på udkig efter en alternativ varmeløsning og fik hurtigt øje på pillefyret. Med en kombination af et fastbrændselsfyr og et pillefyr fra Vølund Varmeteknik har de fundet den helt rigtige løsning.

Læs mere om familien Augustasens skifte til pillefyr

keyboard_arrow_up
Loading...