Velkommen til vores side for erhverv

Her har vi samlet alt med relevans for dig.

Et samarbejde, der gavner din forretning

Vi er med dig hele vejen

Når du som professionel samarbejder med os, har du et stærkt team af specialister i ryggen.

Hos Vølund Varmeteknik har vi nemlig stor erfaring i varmetekniske løsninger. Uanset om du tilbyder dine kunder løsninger inden for varmepumper, jordvarmeanlæg, pillefyr, varmtvandsbeholdere eller ventilationsanlæg, er vi din garanti for en gennemtænkt løsning.

Vi kan ikke blot være med til at sikre, at dine kunder får markedets bedste løsning, vi sørger også for, at du altid står med den nyeste viden om alt fra installation til den efterfølgende service. Jo tidligere du inddrager os, jo mere kan vi bidrage med. Vi rådgiver i hele forløbet med faglig sparring og teknisk support. Det betyder, at dine kunder får den rigtige løsning fra starten.

Et samarbejde med Vølund Varmeteknik er din tryghed både før, under og efter installationen.
Bygningsreglementet og gældende lovgivning er altid en del af vores arbejde, og det er din garanti for løsninger, der altid lever op til de lovmæssige krav på området. Det sparer både tid og penge for dig og dine kunder.

Kontakt os for et fremtidigt samarbejde

Få hjælp til alle opgaver

En af de mange fordele ved at samarbejde med Vølund Varmeteknik er, at der altid er hjælp at hente. Vi går ikke højt op i, om opgaven er stor eller lille. Det vigtigste for os er nemlig, at det er nemt for dig at give dine kunder den rette løsning og den bedste service. Du kan bruge os til mange forskellige opgaver inden for:

  • Nybyggeri
  • Energirenovering
  • Projektbyggeri 
  • Landbrug

Vi gør processen nemmere

Som din samarbejdspartner kan vi bidrage til at gøre processen nemmere for dig ved at være i dialog med dine kunder allerede tidligt i projektet. På den måde får I begge glæde af vores specialistviden.

Vi ved, hvad dine kunder skal tage højde for ved nybyggeri, fx placering af huset på grunden, eller hvordan landbrug kan drage nytte af gyllekøling som varmekilde. Vi kan bidrage med de nødvendige beregninger, der sikrer kvalitet i slutresultatet.

 

Miljørigtige kvalitetsprodukter

Med Vølund Varmeteknik er du garanteret miljørigtige produkter, der altid lever op til de højeste kvalitetskrav. En tryghed kan du give videre til dine kunder.

Som en del af NIBE Industrier AB er vi ISO 9001 certificeret inden for kvalitet og ISO 14001 certificeret inden for miljø. Vi vurderer løbende vores produkter, så energimærkningen altid er opdateret. Det betyder, at hverken du eller dine kunder står med forældede oplysninger, og at produkterne altid lever op til gældende lovkrav.

Fordele i hverdagen

I samarbejdet med os får du en række konkrete fordele, der gør hverdagen og dit møde med kunderne nemmere. Du får med andre ord direkte adgang til vores viden helt ned på produktniveau.

Hjælpeværktøjer

Vi tilbyder beregningsprogrammer, quick guide installationer, professionelle installationsvejledninger, tilbudsskabeloner og principtegninger, der sikrer, at du altid kan foretage den optimale installation af vores produkter.

Teknisk support

Vi sikrer, at du altid har teknisk support i ryggen, hvis der skulle opstå problemer efter installation. Vores serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet med telefonisk og onsite support. Det er din garanti for glade og trygge kunder.

Hjælp til markedsføring

Kunder i butikken er altafgørende for din forretning. Derfor tilbyder vi hjælp til annonceudformning, lokal markedsføring og mulighed for deltagelse i åbent hus arrangementer.

Plug & Play installation af produkter

Alle produkter fra Vølund Varmeteknik er udviklet med henblik på nem installation, og med Plug & Play sparer du tid ved installationen.

Specialistviden

Med vores tekniske indsigt kan du altid tilbyde dine kunder en hurtig, optimal løsning. Vi har altid den nyeste viden om lovmæssige krav, BR15, BE15 og gældende normkrav.

Uddannelse og træning

Du får opdateret din viden om vores produkter og installation med uddannelse og træning fra vores specialister.

Hurtig levering

Vi tilbyder dag til dag-levering uden om grossister.

Hjælpeværktøjer, der gør din hverdag nemmere

Læs vores folder og bliv klogere på dit fremtidige samarbejde med os.

Se folderen her

Altid til rådighed med teknisk support

Uanset hvor du befinder dig i landet, har du direkte adgang til specialistviden, vores teknisk kompetente salgskonsulenter og teknisk support. Serviceafdelingen med 14 faguddannede teknikere står til rådighed 24 timer i døgnet og kan problemet ikke klares telefonisk, hjælper vi dig på stedet.

- også for dine kunder

Vores varmepumpe service gælder selvfølgelig også for dine kunder. De kan få fat i vores serviceteam døgnet rundt i fyringssæsonen. Tegner de et serviceabonnement hos os, udfører vi det årlige, lovpligtige eftersyn og tilbyder service i hele landet fra vores faguddannede teknikere.

Fremtidssikrede løsninger

Vølund Varmeteknik er en del af NIBE Industrier AB. Det betyder, at vi har en international udviklingsafdeling i ryggen og kan imødekomme forbrugernes ønske om øget digitalisering af varmeløsningerne.

Én unik styring med Vølund Komplet og NIBE Uplink

Vølund Komplet tilbyder en samlet systemløsning til opvarmning, varmt brugsvand, køling og ventilation. Kombineret med NIBE Uplink kan systemet oven i købet styres eksternt.

Muligheden for at styre varmeløsningen online giver øget komfort og tryghed for dine kunder. På smartphone, via tablet eller pc giver Vølund Komplet et hurtigt overblik og status. Muligheden for øget overvågning af varmeløsningen giver samtidig en optimering af varmesystemet og en bedre driftsøkonomi.

Skræddersyede løsninger

Den løbende udvikling af NIBE Uplink betyder også, at dine kunder kan tilkøbe yderligere funktioner som fx Smart Price, der betyder, at varmepumpens drift justeres ift. elpriserne.

+ Adjust giver mulighed for dynamisk tilpasning af varmekurven, og er der behov for passiv køling, kan varme- pumperne skræddersys med kølefunktion, der udnytter jordens energi hele året.

Modbus til større anlæg

Til større varme- og ventilations- systemer på fx skoler, institutioner
og anlæg tilbyder vi samme mulighed med systemet Modbus. Her kan varmesystemet styres centralt og bidrage til øget komfort og bedre driftsøkonomi.

Kontakt os for et fremtidigt samarbejde

Vi har mere end 40 års erfaring i at udnytte naturens ressourcer bedst muligt

Et bredt produktsortiment

Med os som samarbejdspartner har du altid adgang til et bredt udvalg af driftsøkonomiske og miljørigtige varmeløsninger til dine kunder – uanset om det handler om nybyggeri, energirenovering, landbrug eller større projekter.

Varmepumper

Varmepumper til opvarmning, til varmt brugsvand, varmegenvinding, og hvor energikilden er indeluft, udeluft, eller jord.

Jordvarme

Nogle af markedets mest effektive og økonomiske jordvarmeanlæg og jordvarmepumper. Vores jordvarmeanlæg er støjsvage og stort set vedligeholdelsesfrie.


Pillefyr

Pillefyr af højeste kvalitet og den nyeste forbrændingsteknik inden for pillefyr. Alle modeller fra Vølund Varmeteknik har lang levetid, nem vedligeholdelse og driftsøkonomisk opvarmning af boligen.

Varmtvandsbeholdere

Vølund Varmeteknik tilbyder nogle af markedets mest energieffektive varmtvandsbeholdere med meget høj kvalitet til alle typer behov.


Ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg bidrager til øget komfort og bedre indeklima. Vores sortiment rummer både almindelig boligventilation og større anlæg til landbrug, institutioner og skoler.

Skal vi samarbejde?

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi sammen kan indlede et samarbejde, der både nu og i fremtiden gavner din forretning.

call Lars Ole Andersson
email loa@volundvt.dk

 

Bliv kontaktet

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.
keyboard_arrow_up
Loading...