Velkommen til vores side for erhverv

Her har vi samlet alt med relevans for dig.

Sammen om at understøtte og udvikle din forretning

Et samarbejde med Vølund Varmeteknik handler altid om mere end varmepumper. For os handler det om at sikre, at dine kunder får den mest optimale løsning, og derfor kan du være sikker på, at der er en Vølund til alle – og selvfølgelig trække på vores specialistviden og store luft til vand-kategori.

Står du over for et fremtidigt projekt, og har du brug for sparring, rådgivning og specialistviden, står vi altid klar.

Kontakt Per

Vi er meget mere end varmepumper

Hos Vølund Varmeteknik har vi en stor serviceorganisation, der altid sidder klar med brancheerfarne teknikere. Det betyder, at du altid kan få support på store og små projekter i hele landet, enten on site eller telefonisk.

Vores stærke team af certificerede teknikere er til for dig, ligesom du altid kan få rådgivning til at lave en gennemtænkt varmeløsning med luft til vand-varmepumper til dine kunder.

Kontakt Villy

 

Luft til luft-varmepumper i en kategori helt for sig selv

Vores nye serie af luft til luft-varmepumper er skabt med den nyeste teknologi, så du kan tilbyde dine kunder optimale varmeløsninger i fritidsboliger og mindre helårshuse. Fighter-serien ligger i den absolutte top i kategorien, når det handler om energieffektivitet og driftssikkerhed. 

Som altid er du garanteret høj kvalitet, specialistviden og teknisk support, når du samarbejder med Vølund Varmeteknik. Og uanset hvilket Fighter-produkt du vælger, kan du altid trække på vores specialistviden. 

Bestil Fighter-serien

Bliv tættere forbundet med dine kunder

Med den nye myUplink PRO har det aldrig været nemmere at komme tæt på dine kunder. Du får nem adgang til dine kunders varmepumpe data, så du nemt kan diagnosticere og vejlede dine kunder, uanset hvor du er. Det er nemt at være smart med myUplink PRO. 

Se hvordan her

Få stærke værktøjer til hverdagen

Vi tilbyder dig som installatør en række kurser, der klæder dig på til hverdagens udfordringer med den nyeste viden, praktisk erfaring og konkrete værktøjer, der tager udgangspunkt i din dagligdag.


Brug markedsførings­materialer, der støtter dit salg

Her finder du et udvalg af vores brochurer, så bestil, hvad du har brug for. Det kan understøtte dit salg af en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik. 

Se vores udvalg af brochurer  

keyboard_arrow_up
Loading...