Velkommen til vores side for erhverv

Her har vi samlet alt med relevans for dig.

Varmeløsninger til erhverv og større byggeprojekter 

Vølund Varmetekniks projektafdeling har stor erfaring med at rådgive installatører om komplekse varmeløsninger. Med over 40 års erfaring har vi den fornødne erfaring og ekspertise til at hjælpe dig gennem hele processen – fra produktspecifikke beregninger og dimensionering til tilskudsordninger og miljøgodkendelser.

Kort sagt: Vi er her for at gøre processen overskuelig for dig som installatør, så du kan levere den optimale løsning til dine kunder. 

Kom godt igennem større projekter

Vi sætter barren lidt højere

Som installatør ved du, at jo større et projekt er, jo mere komplekst bliver det også. Når du samarbejder med Vølund, får du mere end et kvalitetsprodukt. Du får et særdeles stærkt kort på hånden, fordi vores specialistviden, værktøjer og overblik i hele processen også bliver en del af din forretning. 

Faktisk starter det allerede inden du har fået opgaven. Vi hæver standarden på alle parametre – med det ene formål at understøtte din forretning.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Sammen om at understøtte og udvikle din forretning

Et samarbejde med Vølund Varmeteknik handler altid om mere end varmepumper. For os handler det om at sikre, at dine kunder får den mest optimale løsning, og derfor kan du være sikker på, at der er en Vølund til alle – og selvfølgelig trække på vores specialistviden og store luft til vand-kategori.

Står du over for et fremtidigt projekt, og har du brug for sparring, rådgivning og specialistviden, står vi altid klar.

Kontakt Per

Få en stærk organisation i ryggen

Vores specialister står altid klar til at rådgive dig og sparre om dine projekter, uanset om det er til landbruget, erhverv eller private. Du får med andre ord en organisation i ryggen, hvor vores specialistviden er med dig hele vejen, og hvor du er garanteret den rigtige model i vores store sortiment.

Vi er altid lige i nærheden og tager gerne med på byggepladsen, klæder dig på til indsalg hos dine kunder og hjælper med beregninger og dokumentation.

Kontakt Niels

Serviceabonnement til erhvervskunder – tryghed 24/7 

Skoler, virksomheder og institutioner har også adgang til varmepumpespecialisterne i Vølunds serviceorganisation – døgnet rundt, året rundt. Tegn et Tryghed Erhverv serviceabonnement – det årlige lovpligtige serviceeftersyn er inkluderet i prisen.

Læs mere her 

Varmepumpeløsninger til erhverv, industri og offentlige institutioner

Varmepumper er for alle typer af virksomheder og offentlige institutioner. Lige fra fabrikshaller og hoteller til landbrug og skoler.

Som erhvervsdrivende eller offentlig institution kan der være mange penge at spare ved at opvarme og nedkøle dine bygninger og lokaler med en varmepumpeløsning.

Læs mere om vores varmepumpeløsninger til erhverv

SMART PRICE ADAPTION

Sådan får dine kunder lavere elpriser – helt automatisk

De danske hjem bliver i stigende grad intelligente, og det samme gør Vølunds produkter. Med Smart Price Adaption kan dine kunder reducere deres elregning med 5-10 % ved at flytte energiproduktionen væk fra spidsbelastningsperioderne og lagre energien til, når elpriserne er dyrest.

Læs mere om Smart Price Adaption 

CASE

Energifirma tager egen medicin og vælger klimarigtige løsninger

Hos JK Energi i Gørlev bruger de selv de klimarigtige løsninger, som de tilbyder deres kunder. Deres nyopførte bygning er et 0-energihus, hvor både opvarmning og køling foregår med jordvarmeanlæg. Bygningen er desuden ét stort testhus, hvor kunderne kan se en række klimavenlige installationer i funktion.

“I omkring 20 år har jeg været varm fortaler for jordvarmeanlæg og luft til vand-varmepumper til boligejere, virksomheder, skoler og institutioner. Og nu tager vi så lidt af vores egen medicin”, siger Kristian Abkjær. 

Læs hele historien

Bliv tættere forbundet med dine kunder

Med den nye myUplink PRO har det aldrig været nemmere at komme tæt på dine kunder. Du får nem adgang til dine kunders varmepumpe data, så du nemt kan diagnosticere og vejlede dine kunder, uanset hvor du er. Det er nemt at være smart med myUplink PRO. 

Se hvordan her

Få stærke værktøjer til hverdagen

Vi tilbyder dig som installatør en række kurser, der klæder dig på til hverdagens udfordringer med den nyeste viden, praktisk erfaring og konkrete værktøjer, der tager udgangspunkt i din dagligdag.


Brug markedsførings­materialer, der støtter dit salg

Her finder du et udvalg af vores brochurer, så bestil, hvad du har brug for. Det kan understøtte dit salg af en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik. 

Se vores udvalg af brochurer  

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for erhverv, og hold dig opdateret på branchenyt, miljømæssige tiltag og lovpligtige krav inden for varmeløsninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

keyboard_arrow_up
Loading...