Velkommen til vores side for erhverv

Her har vi samlet alt med relevans for dig.

Sammen om at understøtte og udvikle din forretning

Et samarbejde med Vølund Varmeteknik handler altid om mere end varmepumper. For os handler det om at sikre, at dine kunder får den mest optimale løsning, og derfor kan du være sikker på, at der er en Vølund til alle – og selvfølgelig trække på vores specialistviden og store luft til vand-kategori.

Står du over for et fremtidigt projekt, og har du brug for sparring, rådgivning og specialistviden, står vi altid klar.

Kontakt Per

Få en stærk organisation i ryggen

Vores specialister står altid klar til at rådgive dig og sparre om dine projekter, uanset om det er til landbruget, erhverv eller private. Du får med andre ord en organisation i ryggen, hvor vores specialistviden er med dig hele vejen, og hvor du er garanteret den rigtige model i vores store sortiment.

Vi er altid lige i nærheden og tager gerne med på byggepladsen, klæder dig på til indsalg hos dine kunder og hjælper med beregninger og dokumentation.

Kontakt Niels

Luft til luft-varmepumper i en kategori helt for sig selv

Vores nye serie af luft til luft-varmepumper er skabt med den nyeste teknologi, så du kan tilbyde dine kunder optimale varmeløsninger i fritidsboliger og mindre helårshuse. Fighter-serien ligger i den absolutte top i kategorien, når det handler om energieffektivitet og driftssikkerhed. 

Som altid er du garanteret høj kvalitet, specialistviden og teknisk support, når du samarbejder med Vølund Varmeteknik. Og uanset hvilket Fighter-produkt du vælger, kan du altid trække på vores specialistviden. 

Bestil Fighter-serien

CASE

Energifirma tager egen medicin og vælger klimarigtige løsninger

Hos JK Energi i Gørlev bruger de selv de klimarigtige løsninger, som de tilbyder deres kunder. Deres nyopførte bygning er et 0-energihus, hvor både opvarmning og køling foregår med jordvarmeanlæg. Bygningen er desuden ét stort testhus, hvor kunderne kan se en række klimavenlige installationer i funktion.

“I omkring 20 år har jeg været varm fortaler for jordvarmeanlæg og luft til vand-varmepumper til boligejere, virksomheder, skoler og institutioner. Og nu tager vi så lidt af vores egen medicin”, siger Kristian Abkjær. 

Læs hele historien

SMART PRICE ADAPTION

Sådan får dine kunder lavere elpriser – helt automatisk

De danske hjem bliver i stigende grad intelligente, og det samme gør Vølunds produkter. Med Smart Price Adaption kan dine kunder reducere deres elregning med 5-10 % ved at flytte energiproduktionen væk fra spidsbelastningsperioderne og lagre energien til, når elpriserne er dyrest.

Læs mere om Smart Price Adaption 

Bliv tættere forbundet med dine kunder

Med den nye myUplink PRO har det aldrig været nemmere at komme tæt på dine kunder. Du får nem adgang til dine kunders varmepumpe data, så du nemt kan diagnosticere og vejlede dine kunder, uanset hvor du er. Det er nemt at være smart med myUplink PRO. 

Se hvordan her

Få stærke værktøjer til hverdagen

Vi tilbyder dig som installatør en række kurser, der klæder dig på til hverdagens udfordringer med den nyeste viden, praktisk erfaring og konkrete værktøjer, der tager udgangspunkt i din dagligdag.Brug markedsførings­materialer, der støtter dit salg

Her finder du et udvalg af vores brochurer, så bestil, hvad du har brug for. Det kan understøtte dit salg af en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik. 

Se vores udvalg af brochurer  

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for erhverv, og hold dig opdateret på branchenyt, miljømæssige tiltag og lovpligtige krav inden for varmeløsninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

keyboard_arrow_up
Loading...