Projektløsninger til erhverv og større byggeprojekter

Vølund Varmetekniks projektafdeling har stor erfaring med større varmeløsninger til eksempelvis landbrug, produktion, campingpladser, skoler, institutioner og lignende. Med over 40 års erfaring har vi den fornødne erfaring og ekspertise til at dimensionere og projektere varmeløsninger i stor skala, så du kan rådgive dine kunder til at opnå den optimale driftsøkonomi.  

Overblik og tryghed er altafgørende for at træffe de rigtige beslutninger i større byggeprojekter. Uanset om der er tale om renovering eller nybyggeri, er der behov for et overblik, der sørger for, at alle kompetencer spiller sammen. Hos Vølund Varmeteknik er vores projektafdeling specialister i at rådgive i hele processen fra start til slut. Vi forstår dit udgangspunkt og bidrager til, at dine kunder i sidste ende får det bedste resultat.

En professionel sparringspartner

Hos Vølund Varmeteknik er vi vant til at samarbejde med arkitekter og bygherrer om at skabe varmeløsninger, der er skræddersyet til det enkelte projekt. Vælger du Vølund Varmeteknik, får du en sparringspartner med styr på den tekniske del og et indgående kendskab til tilskudsordninger, myndighedskrav, bygningsreglementer og alt det, der hører med til et større projekt. 

Varmepumper til større projekter

Varmepumper giver ikke kun en fordelagtig driftsøkonomi, når det handler om varme almindelige familiehuse op. Vores varmepumper er meget velegnede til større projekter og giver en lang række fordele:

  • Lavere driftsomkostninger
  • Anvendelse af jordens egne ressourcer
  • Energieffektiv varmeløsning
  • Velegnet til både varme og varmt brugsvand

Gennemtænkt fra start til slut

I større byggeprojekter har du brug for en erfaren medspiller, der udfordrer dig og holder styr på de løse ender, så du har overblik og tryghed gennem hele forløbet. Den rolle tager vi på os med udgangspunkt i vores lange erfaring med varmetekniske løsninger. Vi rådgiver dig i den indledende fase og hjælper med at dimensionere og projektere anlægget, så den optimale driftsøkonomi opnås.

Læs mere om vores gennemtænkte løsning

Fra oliefyr til luft til vand-varmepumpe

Kaløvig Bådelaug har altid nydt godt af de mange besøgende og særligt om sommeren vrimler det med gæster. Det gav overarbejde til havnens oliefyr, der brugte i omegnen af 20.000 liter fyringsolie om året. Så da det var tid til at skifte det gamle oliefyr ud, var det på tide at tænke nyt. Valget faldt på en luft til vand-varmepumpe fra Vølund Varmeteknik. Det har betydet en kontant besparelse på 145.000 kroner om året.

Læs mere om Kaløvig Bådelaugs skifte til en luft til vand-varmepumpe

Kontakt os

Vi hjælper dig fra start til slut. Lige fra rådgivning i den indledende fase til dimensionering og projektering af anlægget.

Ib Jørgensen

Projektansvarlig Danmark

smartphone+45 22 69 93 87

mailij@volundvt.dk

Ib Jørgensen

keyboard_arrow_up
Loading...