S-serie

Det er nemt at være smart

Verden forandrer sig hele tiden. Det samme gør dit hjem. Og dine behov. Med Vølunds nye S-serie introducerer vi fremtidens varmepumpeteknologi, også kaldet Smart Home-teknologi. Designet til at gøre livet nemmere for dig. Også i fremtiden.

SMART

ikon-smart

OPKOBLET

ikon-opkoblet

HOLDBAR

ikon-holdbar

SMART

ikon-smart

OPKOBLET

ikon-opkoblet

HOLDBAR

ikon-holdbar

Vores nye S-serie af varmepumper giver dig billigere, bæredygtig energi – og fuld kontrol, uanset hvor du er. Du kan indstille temperaturen efter daglige vaner, og hvordan vejret bliver. Du kan også tilpasse dit forbrug efter energipriserne. På den måde får du maksimal komfort i hjemmet med minimalt energiforbrug.

Maksimal komfort tilpasset dit liv

Med vores nye S-serie kan elementer som varme, ventilation og frisk luft tilpasses nemt og enkelt, så det matcher hverdagens behov. Hver dag. Ved hjælp af et utal af intelligente muligheder kan du tage højde for morgendagens vejrudsigt, personlige behov og skiftende dagsrytmer, f.eks. fra hverdag til weekend, med tilpasning af rumtemperatur og varmt vand. Med disse funktioner får du lige nøjagtig den komfort, du ønsker, og bruger samtidig så lidt energi som muligt.

Tidløst design med intuitivt touch

En varmepumpe er ikke bare en varmepumpe. Det er en del af dit hjem. Noget du ser på – og bruger – tit. Af samme grund er design og funktionalitet helt i front i den nye S-serie. Bag den elegante aluminiumprofil, der åbnes med et enkelt tryk, gemmer der sig hav af muligheder med touchscreen, intuitiv brugerflade og indbygget smartfunktion.


Altid opdateret

Hos Vølund er vi altid et skridt foran. Også når det kommer til softwaren i din varmepumpe. Vi arbejder løbende med udvikling, og med den nye S-serie i huset skal du bare godkende nye opdateringer via varmepumpens touchscreen. Det sparer dig ikke bare for tid, men også energi, da driften på din varmepumpe altid er optimeret.

S2125

Luft-til-vand varmepumpe i absolut særklasse

Fremtidens luft-til-vand varmepumpe er her. S2125 løfter standarden for, hvad du kan forvente af en luft-til-vand varmepumpe. Både hvad angår energieffektivitet, intelligent styring og minimal miljøbelastning.  

Læs mere her

S1256

Top-effektiv jordvarmepumpe med ekstra fokus på klimaet

S1256 er ikke kun vores mest energieffektive jordvarmepumpe nogensinde. Den byder også på intelligent varmestyring og optimal udnyttelse af strømmen, når den er billigst. Bliv klogere på fremtidens jordvarmeanlæg her.

Få mere info 

Få et Smart Home med S-serien

De intelligente muligheder indbygget i S-serien kaldes for Smart Home-teknologi. Smart Home-teknologien giver elektroniske enheder i hjemmet mulighed for at styre alt fra varme og indeklima til fjernsyn og musikanlæg. Bliv klogere på, hvad et Smart Home er, og se, hvordan Smart Home-teknologien kan gøre din hverdag både nemmere og smartere. 

Læs mere om Smart Home-teknologien

Designet til at gøre dit liv mere komfortabelt

Med vores rumtermostat, RMU S40, kan du nemt og enkelt overvåge temperaturen i din bolig. Via skærmen kan du styre forskellige funktioner i din bolig, som fx opvarmning, køling eller ventilation. Rumtermostaten tager også højde for forskellige varmepåvirkninger, som sollys eller mange mennesker, der kan være med til at forøge temperaturen i et hus. RMU S40 kommunikerer trådløst med alle typer varmepumper i Vølunds nye S-serie. Du kan styre rumtermostaten via smartphone, når du er ude eller aktivere funktionen "ikke hjemme", når du forlader huset.

Læs mere om vores nye S-serie

Hurtigt overblik med myUplink

Fremtiden er lige nu og her. Med Vølunds myUplink-app bliver S-serien automatisk en del af det intelligente hjem.

Læs mere om fordelene ved myUplink

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...