Velkommen til vores side for erhverv

Her har vi samlet alt med relevans for dig.

Vi har så mange guldkorn, at vi deler ud af dem

På Vølund Akademiet får du kurser, der klæder dig på til hverdagens udfordringer. Vores specialister opdaterer dig på den nyeste viden, så du tager herfra med praktisk erfaring og konkrete værktøjer, der tager udgangspunkt i din dagligdag.

Masser af hands on erfaring

Undervisningen har i høj grad fokus på, at du får masser af praktisk erfaring gennem øvelser og træning. Vores undervisere kender til de udfordringer, du står med til daglig, og er specialister i vores produkter. Det er din garanti for at få stærke værktøjer til hverdagen. 

Se kurserne på siden herunder.

Kursusoversigt


Kom på et lærerigt varmepumpe kursus

På Vølund Akademiet kan du komme på et lærerigt varmepumpe kursus. Vi har forskellige kurser inden for varmepumper. Du kan blandt andet lære de grundlæggende styringsprincipper, opbygning og opstart af jordvarmepumper og luft-til-vand varmepumper.

Du kan også komme på et kursus, hvor du bliver klædt på til at servicere Vølunds varmepumper. Her får du blandt andet intensiv træning i det lovpligtige serviceeftersyn. Eller hvad med et varmepumpe kursus, hvor du får gennemgået Smart Price Adaption – hvordan Vølunds varmepumper kan tilpasse sig efter elprisen? 

Har du spørgsmål til kursusindhold?

Har du spørgsmål til et af vores kurser, er du velkommen til at kontakte din Vølund konsulent. Så sørger han for at hjælpe dig videre.

Er I mange fra samme firma, der ønsker kursus samtidigt, kan vi selvfølgelig skræddersy en kursusdag til jer. Du kan høre mere om muligheden for et arrangement med Vølund Akademiet hos din Vølund konsulent.

Praktiske spørgsmål til tilmelding?

Hvis du ikke lige kan huske, om du er blevet tilmeldt til vores kurser - eller har du spørgsmål til det praktiske omkring kurserne - så er du velkommen til at kontakte Jette på jb@volundvt.dk eller +45 9694 9709

keyboard_arrow_up
Loading...