Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Hvad enten du bygger nyt eller har et eksisterende hus, så står vi klar til at hjælpe dig med den helt rigtige varmeløsning. Udfyld formularen, og du bliver kontaktet af din lokale Vølund-specialist hurtigst muligt. Bemærk, at alt dialog omkring tilbud og eventuel montering sker via vores lokale samarbejdspartnere (typisk din lokale VVS-installatør). 

Minimumspriser på varmeløsninger

 • Jordvarmepumpe
  Priser fra 160.000,-
 • Luft til vand-varmepumpe
  Priser fra 125.000,-
 • Luft til luft-varmepumpe
  Priser fra 15.000,-
 • Pillefyr
  Priser fra 58.500,-

Du ved det sikkert godt, men …

… vi siger det lige. Mange danskere efterspørger en ny og mere bæredygtig varmeløsning. Det er vi selvfølgelig glade for, og vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe. 

Desværre er vores leveringstider længere, end vi ønsker. Hvis du bestiller i dag, kan du forvente at få din nye varmeløsning i 3. kvartal 2023.

Du må også forvente, at der kan gå op til 2-3 uger, før du hører fra din lokale Vølund-specialist. Vi ved, det er irriterende, men vi vil hellere være ærlige på forkant end tarvelige på bagkant – og vi lover, vi arbejder på højtryk uden at gå på kompromis med vores høje produktkvalitet.

Tak for din forståelse.

1 Dine informationer
2 Dine ønsker
3 Din nuværende installation
Tag et par billeder af din varmeløsning fra forskellige vinkler og af rørføringen. Undgå at få billeder af personer eller ansigter med. Du kan højest uploade 3 billeder. Upload endnu en fil (max )
Upload endnu en fil (max )
Upload endnu en fil (max )
Vi behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.
keyboard_arrow_up
Loading...