Væghængt varmepumpe har overtaget gaskedlens plads

Da gaspriserne eksploderede, valgte mange boligejere at skifte til en varmepumpe. Det gjaldt også familien Schwartzbach, som fandt en væghængt løsning til at overtage gaskedlens plads.

Når man er en familie på fire med et hus på 207 kvm., kan man hurtigt mærke udsving i energipriserne, bekræfter Sebastian Schwartzbach. Derfor tog han og familien en rask beslutning, da gaspriserne begyndte at stige i 2022.

- Vi havde gennem flere år talt om at få en varmepumpe af økonomiske og miljømæssige grunde. Så nu skulle det være! Enten et jordvarmeanlæg eller en luft-til-vand varmepumpe. Og da vi fandt ud af, at Vølund Varmeteknik havde udviklet en væghængt luft-til-vand løsning, så var vi ikke i tvivl, fortæller Sebastian Schwartzbach og tilføjer:

- Den væghængte model passer perfekt ind i teknikskabet, hvor gaskedlen sad. Installatøren fra Knud Jensen VVS skulle blot afkoble gaskedlen, montere den nye væghængte varmepumpe og tilslutte den til den eksisterende rørføring. Så var der varmt vand i hanerne og gang i gulvvarmen.

Derfor skal du vælge væghængt varmepumpe

  • check Kompakt, pladsbesparende og fleksibelt
  • check Energieffektiv og fremtidssikret
  • check Minimal tilpasning ift. eksisterende gastilslutning
  • check Kan integreres i et standard 100 cm højskab
  • check Leverer både varmt brugsvand og varme

Læs mere om væghængt varmepumpe her

En væghængt varmepumpe fra Vølund har problemfrit overtaget gaskedlens plads og er tilsluttet den eksisterende rørføring, fortæller Sebastian Schwartzbach.

Selvforsynende

Den væghængte indedel består af en varmtvandsholder og en styring, der er koblet sammen med en udedel ved husets gavl. Her optager den luftens energi og omdanner den til varme.

- Vi valgte en model S2125, som er støjsvag og leverer 12 kW energi, så vi har rigeligt med varme. Samtidig er den energimærket A+++, hvilket betød, at vi kunne søge om det maksimale tilskud fra Energistyrelsens Bygningspulje.

Familien har generelt fokus på bæredygtighed og er tæt på at være selvforsynende med energi – faktisk er de "helt elektrisk" med solceller, der leverer el til bolig, bil og varmepumpe. Og snart får familien et batteri, der kan oplagre overskudsstrøm fra solcellerne, så hver eneste kilowatt kan udnyttes til eget forbrug.

- Vi kan godt li' tanken om at tænke fremad og bruge naturens ressourcer på en måde, der efterlader en grønnere verden til de kommende generationer. Og det er endda uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort, slutter Sebastian Schwartzbach.

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal vælge, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmepumpeløsning, hjælper vi dig med at dimensionere varmepumpen korrekt, så du får en løsning, der passer til netop dit behov. Og når din varmepumpe først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support og service hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...