Gør din bolig varmere med Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik har vi leveret varmetekniske produkter til den danske befolkning i mere end 140 år. I dag er vi specialiseret i at udvikle bæredygtige varmeløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Måske kan vi også hjælp dig?

Vølund Varmeteknik er mere end produkter

For at give dig den bedst mulige løsning samarbejder vi med lokale Vølund specialister i hele landet (typisk din lokale VVS-installatør). De har gennemgået særlige uddannelsesforløb, så de ved, hvad de snakker om – og det er hos dem, du køber din varmeløsning. 

Din Vølund specialist giver dig optimal rådgivning, så du får den rigtige løsning til dine behov – uanset om du vælger en jordvarmepumpe, en luft til vand-varmepumpe, en luft til luft-varmepumpe, et pillefyr, et boligventilationsanlæg, en varmtvandsbeholder eller vores andre løsninger. 

Læs mere om vores varmepumper her

Hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

En miljøvenlig løsning  

Vælger du en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik, får du en miljøvenlig varmekilde, der genbruger naturens ressourcer, så du slipper for at være afhængig af andre varmekilder såsom el, olie, naturgas eller fjernvarme. Det er sund fornuft. Både for dig selv og miljøet.

Forandring er et fælles ansvar

Som en del af den svenske koncern NIBE GROUP forholder vi os til FN’s Verdensmål. Både fordi vi som virksomhed gerne vil give vores kunder muligheden for at foretage bæredygtige valg og fordi vi tager ansvar i den fælles indsats for at skabe forandring. 

Sådan arbejder vi med Verdensmål

Et plus for økonomien

Med en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik kan du spare mange penge på din varmeregning sammenlignet med elvarme, olie eller naturgas. Driftsøkonomien for vores løsninger er meget lave, da varmen udvindes af naturens egne ressourcer. Selve anlægget kræver desuden et minimum af vedligeholdelse og service. Det gør vores varmeløsninger til en fornuftig investering.

Få et gratis tilbud på en bæredygtig varmeløsning

Du finder vores bæredygtige varmeløsninger hos lokale Vølund specialister i hele landet. Kontakt din lokale VVS’er, eller klik på knappen nedenfor, og få et gratis tilbud eller uforpligtende rådgivning. 

Få et gratis tilbud nu

Årligt serviceeftersyn

Du og din varmeløsning fortjener det bedste. Derfor kan du bestille et årligt serviceeftersyn, så din boligs varmekilde altid fungerer optimalt.

Få tryghed året rundt med Vølund Serviceabonnement

Skræddersyede varmeløsninger til dit behov

Uanset om du er nybygger, er i gang med at renovere din bolig eller er på udkig efter en gennemtænkt varmeløsning til et større erhvervsprojekt, har vi en skræddersyet løsning til dit behov.

Nybygger

Bygger du nyt hus, er det oplagt at vælge en moderne og miljøvenlig varmeløsning, der passer bedst muligt til byggeriet og kan holde mange år frem i tiden. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der sikrer dig bæredygtig og driftsøkonomisk varme.

Renovering af huset

Hvis du står foran en renovering af din bolig, kan du med fordel skifte til en mere moderne og tidssvarende varmekilde. Det gælder især, hvis du bor i et hus med oliefyr eller elvarme. Med en miljøvenlig og energieffektiv varmeløsning, kan du desuden øge din boligs værdi.

Skift af varmekilde

Varmer du i dag din bolig op med oliefyr, gasfyr eller elvarme, er der mange gode grunde til at skifte varmekilde. Med en energieffektiv varmeløsning kan du skære markant ned på dit varmeforbrug og samtidig skåne miljøet. Hos Vølund Varmeteknik hjælper vi dig i mål med skiftet til en alternativ varmeløsning.

Projektløsninger til erhverv

Står du overfor at skifte varmekilde i større produktionslokaler, landbrug, skoler, institutioner eller lignende, har vi den fornødne ekspertise og erfaring til at hjælpe dig i mål. Vi er vant til at arbejde med både arkitekter og bygherrer om at skabe den rette dimensionering og den mest driftsøkonomiske varmeløsning opnås.

Læs mere om vores projektløsninger til erhverv

Varmepumper til erhverv og industri

Sikker drift – nu og i fremtiden

Med et kvalitetsprodukt fra Vølund Varmeteknik er du sikret en varmekilde, der holder mange år. Derfor er vi glade for at give fem års udvidet garanti på næsten alle vores produkter. Derudover kan du tegne en tryghedsforsikring, og få ro i maven i op til 18 år. 

Én ting er garanti – noget andet er din varmekilde. Med vores varmeløsninger bliver du uafhængig af fossile brøndstoffer som kul, olie og gas, der kan opstå mangel på. På den måde er du sikker på altid at komme hjem til et varmt hjem.

Kiwa certifikat logo

Din garanti for kvalitet

Hos Vølund Varmeteknik arbejder vi med et certificeret kvalitetssystem, der sikrer, at du altid får den bedste kvalitet og service. Til at kontrollere og verificere, at vores produkter og services lever op til kravene, arbejder vi sammen med Kiwa. Kiwa er en af ​​verdens største aktører inden for test-, inspektions- og certificeringsindustrien (TIC), og med deres certifikat sikrer vi din garanti for kvalitet. 

Se vores ISO 9001 certifikat

En del af NIBE

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så vi hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

Læs mere om NIBE

Miljøvenlige produkter

Vi tilbyder bæredygtige varmepumper i verdensklasse til gavn for dig og klimaet. De bliver blandt andet produceret hos vores moderselskab NIBE Energy Systems i Sverige, der udvikler og tilbyder en lang række bæredygtige løsninger.

Læs mere om vores bæredygtige produktportefølje

NIBE Uplink™

Med NIBE Uplink™ kan du let styre og overvåge din varmeløsning via mobiltelefon, tablet eller pc. NIBE Uplink™ er standard i luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper. Med alarmering direkte på mail eller via app’en i tilfælde af funktionsfejl har du tryghed i hverdagen.

Læs mere om NIBE Uplink™

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...