En verden af varmeløsninger

Hos Vølund Varmeteknik har vi leveret varmetekniske produkter til den danske befolkning gennem mere end 140 år. I dag er vi specialiseret i at udvikle bæredygtige og økonomiske varmeløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet.

Vølund Varmeteknik er mere end blot produkter

Vælger du Vølund Varmeteknik, får du mere end blot et produkt. Vi hjælper dig med rådgivning og dimensionering, hvad enten du investerer i en jordvarmepumpe, en luft til vand-varmepumpe, et pillefyr, et boligventilationsanlæg, en varmtvandsbeholder eller en anden af vores løsninger. Og efter din varmeløsning er installeret, står vi til rådighed for teknisk support og det årlige serviceeftersyn. For dig betyder det maksimal tryghed og sikkerhed i hverdagen.  

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

En miljøvenlig løsning  

Vælger du en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik, får du en miljøvenlig varmekilde, der genbruger naturens ressourcer, så du slipper for at være afhængig af andre varmekilder såsom el, olie, naturgas eller fjernvarme. Det er sund fornuft. Både for dig selv og miljøet.

Et plus for økonomien

Med en alternativ varmeløsning fra Vølund Varmeteknik i stedet for eksempelvis elvarme, olie eller naturgas, kan du gøre store besparelser på din varmeregning. Driftsøkonomien for vores løsninger er meget lave, da varmen udvindes af naturens egne ressourcer. Selve anlægget kræver desuden et minimum af vedligeholdelse og service. Det gør vores varmeløsninger til en fornuftig investering.

Din garanti for kvalitet

Hos Vølund Varmeteknik arbejder vi med et certificeret kvalitetssystem, der sikrer, at du altid får den bedste kvalitet og service. Til at kontrollere og verificere, at vores produkter og services lever op til kravene, arbejder vi sammen med Kiwa. Kiwa er en af ​​verdens største aktører inden for test-, inspektions- og certificeringsindustrien (TIC), og med deres certifikat sikrer vi din garanti for kvalitet. 

Se vores ISO 9001 certifikat

Sikker drift – nu og i fremtiden

Med et kvalitetsprodukt fra Vølund Varmeteknik er du sikret en varmekilde, der holder mange år frem i tiden. Vi tilbyder 2 års garanti på de fleste af vores produkter og med et attraktivt serviceabonnement, kan du sove roligt om natten. En bæredygtig varmeløsning gør dig desuden uafhængig af kul, olie og gas. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om stigende oliepriser i fremtiden, eller om vi løber tør for fossile brændstoffer. 

Skræddersyede varmeløsninger til dit behov

Uanset om du er nybygger, er i gang med at renovere din bolig eller er på udkig efter en gennemtænkt varmeløsning til et større erhvervsprojekt, har vi en skræddersyet løsning til dit behov. 

Nybygger

Bygger du nyt hus, er det oplagt at vælge en moderne og miljøvenlig varmeløsning, der passer bedst muligt til byggeriet og kan holde mange år frem i tiden. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der sikrer dig bæredygtig og driftsøkonomisk varme.

Renovering af huset

Hvis du står foran en renovering af din bolig, kan du med fordel skifte til en mere moderne og tidssvarende varmekilde. Det gælder især, hvis du bor i et hus med oliefyr eller elvarme. Med en miljøvenlig og energieffektiv varmeløsning, kan du desuden øge din boligs værdi.

Skift af varmekilde

Varmer du i dag din bolig op med oliefyr, gas eller elvarme, er der mange gode grunde til at skifte varmekilde. Med en energieffektiv varmeløsning kan du skære markant ned på dit varmeforbrug og samtidig skåne miljøet. Hos Vølund Varmeteknik hjælper vi dig i mål med skiftet til en alternativ varmeløsning.

Projektløsninger til erhverv

Står du overfor at skifte varmekilde i større produktionslokaler, landbrug, skoler, institutioner eller lignende, har vi den fornødne ekspertise og erfaring til at hjælpe dig i mål. Vi er vant til at arbejde med både arkitekter og bygherrer om at skabe den rette dimensionering og den mest driftsøkonomiske varmeløsning opnås.

Læs mere om vores projektløsninger til erhverv

En del af NIBE

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så vi hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

Læs mere om NIBE

Miljøvenlige produkter

Vi tilbyder bæredygtige varmepumper i verdensklasse til gavn for dig og klimaet. De bliver produceret hos vores moderselskab NIBE Energy Systems i Sverige, der arbejder med bæredygtighed på mange områder.

Læs mere om vores bæredygtige produktportefølje

NIBE Uplink™

Med NIBE Uplink™ kan du let styre og overvåge din varmeløsning via mobiltelefon, tablet eller pc. NIBE Uplink™ er standard i luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper. Med alarmering direkte på mail eller via app’en i tilfælde af funktionsfejl har du tryghed i hverdagen.

Læs mere om NIBE Uplink™

keyboard_arrow_up
Loading...