Jordvarmeslanger fra Skagen til Dueodde

Når Stenhøj Husene afleverer nøglerne til et nyt sommerhus, har det ofte en grøn, billig og driftssikker opvarmning med jordvarme eller luft-til-vand varmepumper.

Hvad var udfordringen?

Siden 1962 har Stenhøj Husene bygget mere end 3.500 sommerhuse, hvilket svarer til mere end et hus om ugen.

”At købe et nyt fritidshus er en stor beslutning. Hver gang vi afleverer et hus, ved alle hos Stenhøj Husene, at netop det hus skal være en families fristed i rigtig mange år og ofte flere generationer. Derfor gør vi os hver gang umage, så vi kan aflevere et hus, vi kan være stolte af” fortæller Kristian Karlsen, direktør i Stenhøj Husene.

For mange sommerhusejere har lave udgifter til vand, varme og el stor betydning. Derfor er det også vigtigt for Stenhøj Husene, at varmeinstallationerne og gulvvarmen i husene er blandt de bedste på markedet.

Hvad var løsningen?

Hæstrup VVS, der i næsten ti år har styret VVS-entrepriserne for Stenhøj Husene, pegede på Vølund Varmeteknik som deres foretrukne leverandør. Vølund Varmetekniks luft-til-vand varmepumper og jordvarmeanlæg er driftssikre, effektive og brugervenlige. De giver ikke kun en grøn og driftssikker varmekilde, men de holder også varmeregningen nede, så der bliver mere luft i økonomien til lidt ekstra forkælelse.

Derfor skal du vælge luft til vand-varmepumpen

Med en luft til vand-varmepumpe henter du varme fra naturen ved at udnytte varmeenergien i omgivelserne. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer typisk 4-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det betyder, at luft til vand-varmepumpen er en driftsøkonomisk og miljøvenlig varmeløsning.

Læs mere om luft til vand-varmepumper her

"Vi lægger stor vægt på de gode håndværksmæssige traditioner, som vi kombinerer med moderne teknik og materialer af meget høj kvalitet. Ligeledes er vores huse bygget under hensyn til fremtidens krav om energivenlige boliger"

— Kristian Karlsen, direktør for Stenhøj Husene

Hvordan blev resultatet?

Ifølge Hæstrup VVS’ projektleder Karsten Vanggaard har de gennem årene installeret mere end hundrede varmepumper. De har også lagt så mange meter jordslanger, at han vurderer de ville kunne nå fra Skagen til Dueodde.

”Når de elbetjente gardiner, brændeovnen og køkkenet er blandt de bedste på markedet, skal varmeinstallationer og gulvvarme naturligvis også leve op til de samme standarder. Hos Vølund Varmeteknik er vi sikret landsdækkende service og produkter, der lever op til vores krav og kundernes forventninger” siger Kristian Karlsen fra Stenhøj Husene.

Få hjælp af vores projektafdeling

Hos Vølund Varmeteknik råder vi over en projektafdeling, der udelukkende tager sig af større varmeløsninger inden for landbrug, produktion, campingpladser, skoler og lignende. Det sikrer dig en løsning, der er gennemtænkt fra ende til anden. Vores store erfaring med varmetekniske løsninger er din sikkerhed for at få en varmeløsning, der klarer opgaven på den mest driftsøkonomiske måde.

Læs mere om Vølund Varmetekniks projektafdeling

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...