Luksus uden høje varmeregninger

Når byggefirmaet Skanlux bygger nøglefærdige luksussommerhuse, er der ikke sparet på noget – det skulle da lige være på varmeudgifterne takket være højeffektive varmepumper.

Hvad var udfordringen?

Opvarmet pool, spa, gulvvarme og mange mennesker, der dagligt tager varme brusebade – der er brug for rigeligt med varme og varmt vand i de store danske luksussommerhuse. De mange strømslugere kan hurtigt resultere i en høj elregning, der kan ødelægge selv den bedste feriestemning.

Hvad var løsningen?

Men luksus behøver ikke være dyrt. Byggefirmaet Skanlux bygger luksuriøse sommerhuse rundt i hele landet med gulvvarme, spa, pool og plads til mange mennesker. Takket være en luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik holdes elforbruget i bund til trods for det store behov for varme og varmt vand. Varmepumpen giver cirka fem gange så meget energi tilbage, som man tilfører den, og har kapacitet nok til at opvarme både hus og brugsvand.

Derfor skal du vælge luft til vand-varmepumpen

Med en luft til vand-varmepumpe henter du varme fra naturen ved at udnytte varmeenergien i omgivelserne. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer typisk 4-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det betyder, at luft til vand-varmepumpen er en driftsøkonomisk og miljøvenlig varmeløsning.

Læs mere om luft til vand-varmepumper her

"Både ejere og lejere er glade for varmepumperne. De leverer billig og rigelig varme til opvarmning og masser af brugsvand til badeværelser og køkken. Det er også varmepumperne, som sørger for at holde temperaturen oppe i poolen"

– Freddy Koller, Blåvandshuk Sommerhusservice

Hvordan blev resultatet?

Et af de luksussommerhuse Skanlux har opført tilhører håndboldspilleren René Toft Hansen, som bruger det når han er i Danmark. De installerede en Vølund F2120 luft-til-vand varmepumpe på 20 kW og en varmtvandsbeholder på 450 liter, der tilsammen sørger for varme og varmt vand til hele huset. Anlægget er i energieffektivitetsklasse A+++ og man kan styre rumvarme, brugsvand og temperaturen i poolen direkte på anlæggets display.

”For mig er det utroligt nemt med Vølund varmepumper. De kører bare og kræver i praksis ingen vedligehold” siger Freddy Koller fra Blåvands Sommerhusservice, der holder opsyn med René Tofts hus, når han ikke er hjemme.

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal vælge, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmepumpeløsning, hjælper vi dig med at dimensionere varmepumpen korrekt, så du får en løsning, der passer til netop dit behov. Og når din varmepumpe først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support og varmepumpeservice hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...