Tegn en Tryghedsforsikring, der varmer

Når du køber en varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, får du et produkt af den højeste kvalitet med fem års udvidet garanti. Det sikrer dig en stabil og effektiv varmekilde. Vi har også sørget for, at du kan få ro i maven i helt op til 18 år, når du tegner en Tryghedsforsikring. 

Sammen med Arctic, som er specialiseret i forsikringer til varmepumper, har vi skabt en attraktiv og prisstærk forsikring, der træder i kraft ved garantiens udløb og hjælper dig, hvis der mod forventning forekommer en maskinskade på din varmepumpe. 

Bed din installatør eller husfabrikant om at tilmelde dig Tryghedsforsikringen med det samme, så træder den automatisk i kraft, når garantien udløber. 

Download brochure

Få ro i maven i op til 18 år

Alle varmepumper fra Vølund Varmeteknik kommer med fem års garanti. Tryghedsforsikringen træder derfor i kraft fra år seks, når garantien udløber. 

Længden af din forsikring afhænger af dit produkt. Du kan se dine muligheder i tabellen her.     

Skema over længde på forsikring på varmepumper

Hvad dækker Tryghedsforsikringen?

Arctics Tryghedsforsikring hjælper dig, hvis der opstår en maskinskade, og den dækker blandt andet fradrag for afskrivninger i forbindelse med din boligforsikring eller tilsvarende forsikringer. 

Du kan læse forsikringsbetingelserne her

Sådan bestiller du din Tryghedsforsikring

Når du tegner en Tryghedsforsikring fra Arctic, er du sikret ekstra sikkerhed i op til 18 år fra installationsdagen. Du tegner forsikringen ét år ad gangen, så du binder dig ikke for en længere årrække. Bed din installatør eller husfabrikant om at tilmelde dig, så du automatisk er forsikret efter garantiens udløb. Alternativt kan du selv tegne Tryghedsforsikringen. 

Bestil Tryghedsforsikring via Arctic

keyboard_arrow_up
Loading...