Bedre tjent med varmepumpe end lønstigning

Efter at Linda Andersen sendte oliefyret på pension og installerede en varmepumpe, har hun skåret næsten 70 pct. af varmeregningen – svarende til en årlig besparelse på ca. 20.000 skattefri kroner.

Hvad var udfordringen?

Da Linda Hansen fra Lem St. i Vestjylland først mistede sin mand og få år senere sit fuldtidsjob, måtte hun vælge mellem at sælge ejendommen eller spare sig frem til en løsning. Da hun gik sine udgifter igennem stod det hurtigt klart, at den årlige varmeregning på omkring 30.000 kroner var en af de tunge poster i budgettet. Derfor kontaktede Linda Andersen sin lokale VVS-installatør for at forhøre sig om mulighederne for at spare på varmeudgifterne.

Hvad var løsningen?

Efter en grundig gennemgang af forskellige varmeløsninger og energiberegninger anbefalede installatør Karl Pedersen fra Lem VVS en luft til vand-varmepumpe fra Vølund Varmeteknik. Løsningen består af en udendørs enhed, der trækker kalorier ud af luften og omdanner energien til varme, som sendes ind til en indendørs enhed og bruges til opvarmning af boligen og brugsvandet. Varmepumpen fungerer problemfrit helt ned til minus 25 grader.

Derfor skal du vælge luft til vand-varmepumpen

Med en luft til vand-varmepumpe henter du varme fra naturen ved at udnytte varmeenergien i omgivelserne. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer typisk 4-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det betyder, at luft til vand-varmepumpen er en driftsøkonomisk og miljøvenlig varmeløsning.

Læs mere om luft til vand-varmepumper her

"Resultatet overstiger langt mine forventninger. Selv om huset ikke er supergodt isoleret, bruger jeg kun omkring 8.500 kroner på opvarmning med varmepumpen. Derfor har jeg råd til at blive boende."

— Linda Andersen

Hvordan blev resultatet?

I dag er Linda Andersen glad for sin beslutning om at skifte varmeløsning. Det har givet hende en stor årlig besparelse på varmeregningen og muligheden for at blive boende i huset:

"Resultatet overstiger langt mine forventninger. Selv om huset ikke er supergodt isoleret, bruger jeg kun omkring 8.500 kroner på opvarmning med varmepumpen. Derfor har jeg råd til at blive boende. Hvis jeg var fortsat med oliefyret, skulle jeg i praksis tjene 40.000 kroner mere om året. Så man kan sige, at varmepumpen er nemmere at forhandle løn med end selv den flinkeste chef," siger Linda Andersen, der i dag igen har et fast arbejde.

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal vælge, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmepumpeløsning, hjælper vi dig med at dimensionere varmepumpen korrekt, så du får en løsning, der passer til netop dit behov. Og når din varmepumpe først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support og service på luft-til-vand varmepumpen hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...