Varmelund Varmetekniks betingelser for udsendelse af nyhedsbreve

Tak for din interesse for vort nyhedsbrev.

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

Vølund Varmeteknik
Industrivej Nord 7B
7400 Herning

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på jb@volundvt.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev indeholder nyheder om vores produktsortiment, miljømæssige tiltag og lovpligtige krav inden for varmeløsninger til din bolig.

Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenover.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du oplysninger om mailadresse, navn og diverse oplysninger om dine ønsker til tilbud, opvarmningsform og din boligtype. Derudover din adresse, postnummer, by og telefonnummer.  

Vi anvender alene dit navn og mailadresse for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Resten af oplysningerne bruger vi for at kunne kontakte dig og være i stand til at give dig det bedst mulige tilbud.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Vi ønsker med vores nyhedsbrev at skabe interesse om vores virksomhed.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Videregivelse

Vi benytter os af MailChimp som platform til at udsende nyhedsbreve fra. MailChimp må derfor anses som en databehandler. Læs mere om vores overførselsgrundlag under næste punkt.

Desuden benytter vi af os af en ekstern partner, som hjælper os med at udsende nyhedsbreve. Vi har indgået en databehandleraftale med vores eksterne partner, der sikrer, at de følger alle gældende retningslinjer.  

Overførsel af oplysninger til 3. lande 

Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. 

Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp.

Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har ud- vekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

keyboard_arrow_up
Loading...