Få tryghed fra start til slut

Der er mange spørgsmål at tage højde for, når du skal bestemme dig for en varmeløsning. Også spørgsmål, du sikkert ikke har tænkt på. Det har vi til gengæld. Med mere end 40 års erfaring har vi den nødvendige ekspertise, der gør, at du kan føle dig tryg. Vi er med dig hele vejen – fra den indledende rådgivning til dimensionering af anlæggets størrelse og det årlige serviceeftersyn.


Individuelt tilpassede løsninger

Vælger du en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik, dimensionerer vi anlæggets størrelse i samarbejde med dig. Så undgår du at ende med en løsning, der enten ikke kan holde dig tilstrækkelig varm eller er større (og dyrere) end dit faktiske behov. Vi tager diskussionen med dig – og tør sige dig imod, hvis vi er uenige. Vores erfaring giver dig sikkerhed for at få det bedste resultat. 


Projektering fra yderst til inderst

En varmeløsning er et større system med flere komponenter. Vælger du Vølund Varmeteknik, er du sikret sammenhæng i din varmeløsning. Fra varmepumpen udenfor til radiatorerne indenfor. Det kræver erfaring at kunne tænke et projekt til ende, så der ikke opstår overraskelser undervejs. Den erfaring har vi.


Installation efter bogen

Hos Vølund Varmeteknik er vi eksperter i vores produkter. Derfor uddanner og vejleder vi installationsfirmaerne, så det bedste resultat opnås. Dette er også i vores interesse. Du kan også tilkøbe, at vi efterfølgende sender en af vores egne teknikere ud for at tjekke, om installationen af en Vølund varmepumpe er gjort efter bogen. Dette er en ekstra sikkerhed for en varmeløsning, der fungerer.


Teknisk support – når du har brug for det

Der dukker ofte spørgsmål op, når du har fået installeret din varmeløsning. Dem sidder vi klar til at besvare. Og hvis der mod forventning skulle opstå en driftsforstyrrelse, som ikke kan klares over telefonen, sender vi en af vores teknikere ud med de originale Vølund-reservedele i bilen. Det betyder, at vi kan løse dit problem ved første besøg.


Et attraktivt serviceabonnement

Når først dit anlæg er installeret, passer det sig selv. Men de fleste anlæg skal efterses én gang om året ved lovkrav. Vi tilbyder et attraktivt serviceabonnement, som klarer det årlige serviceeftersyn for dig. Så har du tryghed og sikkerhed for, at dit anlæg fungerer upåklageligt.

Læs mere om Vølund Serviceabonnement

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...