Et samarbejde fra start til slut

Hos Vølund Varmeteknik har det altid været væsentligt at tilbyde mere end blot varmepumper. Det betyder, at du altid har en stærk organisation i ryggen, der står klar til at understøtte og udvikle din forretning gennem rådgivning, uddannelse og specialistviden. 

Kort fortalt vil vi gøre det så nemt som muligt for dig at skabe det optimale resultat for dine kunder med en Vølund løsning. Du får både et stærkt brand, der er synonym med kvalitet, tryghed og energieffektivitet og et kompetent team, der kender din hverdag, i ryggen. Uanset projektets størrelse kan vi være med i hele processen – fra dimensionering til serviceabonnement, fra tilskudsordninger til miljøgodkendelser. 


Dimensionering

Udgangspunktet for det bedste resultat

Som fagmand ved du med sikkerhed, at et kvalitetsprodukt ikke gør det alene. Den korrekte dimensionering er altafgørende for, at slutresultatet for din kunde bliver så optimalt som muligt – både i forhold til komfort og energieffektivitet.

Derfor tilbyder vores erfarne specialister altid hjælp til korrekt dimensionering på både større og mindre projekter. Og jo tidligere vi bliver inddraget i processen, jo større værdi kan vi skabe for både dig og din kunde. På den måde er vi med til at sikre, at løsningen bliver så optimal som muligt fra starten. 


Projektering

Overblik over alle detaljer

Store projekter med flere varmepumper kræver stort overblik for at skabe sammenhæng i løsningen. Vores erfarne specialister står altid til rådighed med masser af erfaring og tekniske kompetencer, når projekteringen skal udfærdiges, både til nybyggeri, energirenovering, projektbyggeri og landbrug.

Vi bidrager med konkrete forslag, så der bliver taget højde for alle detaljer, uanset hvor stort og kompleks projektet er, og tilbyder beregningsprogrammer, quick guide installationer, professionelle installationsvejledninger, tilbudsskabeloner og principtegninger.

Det skaber tryghed i hele processen og eliminerer risikoen for overraskelser undervejs, når vi sammen kan skabe det bedste udgangspunkt for projektet. Vi klæder dig på til indsalg hos dine kunder og hjælper med beregninger og dokumentation. 


Installation

Hands on erfaring

Hos Vølund gør vi alt, hvad vi kan for at du også bliver en Vølund specialist. Med kurser og undervisning i vores produktsortiment, konkrete redskaber og indgående kendskab sørger vi for, at du altid er klædt på til opgaven. Har du brug for sparring eller rådgivning under installationen, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe i det omfang, du ønsker.

Det være sig både i forhold til hjælp med den konkrete opgave, viden om reglementer og lovgivning og tryghed for din kunde. 


Teknisk support

Et stærkt team i ryggen

Det er ikke bare noget, vi siger, når vi fortæller, at vi er med hele vejen. Skulle der dukke et spørgsmål eller en udfordring op undervejs i dit projekt, kan du få fat i vores tekniske support. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for dine kunder. Her sidder Vølunds erfarne og faguddannede serviceteam klar til at løse problemet telefonisk eller on site.

Alle har de en teknisk baggrund, og de kender de situationer, som hverdagen som installatør byder på. Vores hurtige problemløsning betyder også, at vi selvfølgelig rykker ud med reservedelen, hvis det er nødvendigt. 


Service

En god relation

De årlige serviceeftersyn kan du enten selv klare hos dine kunder, eller du kan overlade opgaven til os. Er det en opgave, du påtager dig, sørger vi for, at du har alt det, du skal bruge for at give dine kunder den bedste oplevelse. Vil du hellere overlade opgaven til os, kan du give dine kunder god service ved at henvise dem til os.

Vi garanterer, at den kvalitet, der knytter sig til vores produkter, også gør sig gældende for vores serviceabonnement.


After sales

Giv dine kunder ro i maven 

Når varmeløsningen kører hos dine kunder, har vi en række værktøjer, der sørger for, at løsningen bliver ved med at fungere så effektivt og optimalt som muligt. Via vores myUpink PRO, som muliggør online overvågning 365 dage om året, er du altid tæt på dine kunder og kan løbende opdatere, diagnosticere og vejlede dine kunder, uanset hvor du er.

Ønsker dine kunder yderligere garanti på deres varmeløsning, tilbyder vi også attraktive forsikringsløsninger. Når du samarbejder med os, stiller vi desuden også markedsføringsmateriale, lokal markedsføring og mulighed for åbent hus arrangementer til rådighed, så du hele tiden kan udvikle din forretning og relation til dine kunder.  

Få et samarbejde, der gavner din forretning

Overvejer du et samarbejde med os? Hos Vølund Varmeteknik har vi stor erfaring i varmetekniske løsninger, og vi er din garanti for tryghed både før, under og efter installationen.

Læs mere om dine samarbejdsmuligheder her

keyboard_arrow_up
Loading...