Tryghed Erhverv – adgang til Vølund-specialister døgnet rundt

Tryghed Erhverv er serviceabonnementet til erhvervskunder, organisationer og institutioner, der har én eller flere varmepumpeløsninger.

Med Tryghed Erhverv har du altid et stærkt team i ryggen, som kan træde til, hvis der opstår problemer med driften. Døgnet rundt, året rundt.

Se, hvad der er inkluderet i Tryghed Erhverv

Service 24/7 365 – alt er inkluderet

Et Tryghed Erhverv serviceabonnement handler om dig og din forretning. Abonnementet er sammensat, så du får maksimal tryghed og hjælp, når behovet opstår – uanset hvornår.

Med Tryghed Erhverv har du adgang til vores udvidede servicevagt og telefonsupport døgnet rundt, og dermed har du altid Vølunds specialistteam i ryggen. Er du servicechef eller sidder du i en lignende stilling, hvor du har ansvaret for driften, har du brug for at få løst eventuelle problemer hurtigt og grundigt. Den sikkerhed får du med Tryghed Erhverv.

Abonnementet betyder også, at du ikke skal bekymre dig om timepriser, reservedele eller gebyrer, hvis uheldet er ude – det hele er inkluderet i pakken.

Bestil Tryghed Erhverv her

Få hele pakken – også det lovpligtige eftersyn

Garantien på dit varmepumpeanlæg er betinget af, at der bliver foretaget et årligt lovpligtigt eftersyn. Med Tryghed Erhverv er det intet problem – eftersynet er inkluderet i abonnementet, og det gælder naturligvis også den nødvendige dokumentation for, at eftersynet er udført efter gældende regler. 

Med Tryghed Erhverv får du

 • check Mulighed for online fjernsupport 365 dage om året med myUplink PRO
 • check Opstart og indregulering
 • check Nødvendig dokumentation til Arbejdstilsynet 
 • check Telefonisk support
 • check Gratis opkald til døgnvagten 24/7
 • check Originale Vølund-reservedele uden beregning
 • check Fri kørsel til reparationer
 • check Intet udkaldsgebyr ved reparationer 
 • check Årligt serviceeftersyn
 • check Ingen timepris ved reparationer 
 • check Driftsoptimering 

Tilmeld dig Tryghed Erhverv her

Særlig varmeløsning til et særligt museum  

Museet FLUGT er en arkitektonisk perle – og bliver opvarmet og afkølet ved hjælp af varmepumper fra Vølund Varmteknik. Med Tryghed Erhverv er museet sikret akut hjælp, hvis uheldet er ude.

Læs casen her 


Vølund står bag dig – overalt i landet

I en virksomhed er nedetid kritisk – og derfor er vi altid lige i nærheden. 

Uanset hvor i landet, du bor, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig, hvis udfordringen ikke er mulig at klare via telefonsupport. 

Teknikerne i vores serviceteam er placeret centrale steder i landet, så vi altid er tæt på dig og kan hjælpe dig selv med kort varsel. 

Vi har selvfølgelig originale Vølund-reservedele med i bilen, så vi hurtigt kan reparere dit anlæg, hvis det er påkrævet. Og så kan din arbejdsdag fortsætte. 

Landsdækkende service på varmepumper og jordvarmeanlæg

Nem adgang til din varmepumpes drift og data fra distancen 

Vi har desuden mulighed for at overvåge dit anlæg med appen myUplink PRO. Så det er ikke engang sikkert, at vi behøver at forstyrre dig unødigt. Langt de fleste udfordringer kan nemlig ofte løses på distancen. 

Kontakt servicevagten på 97 17 20 52

Med Tryghed Erhverv koster det ikke noget at kontakte servicevagten – heller ikke i weekenden. Har din virksomhed ikke abonnement, faktureres opkald uden for servicevagtens åbningstid med 950 kr.

Åbningstider

1. oktober – 31. marts 

Hverdage: kl. 07.00 – 20.00 
Weekend/helligdag: kl. 08.00 – 20.00 

1. april – 31. september 

Hverdage: kl. 07.00 – 16.00 
Weekend/helligdag: kl. 07.00 – 15.00 

Få det hele med i vores servicefolder 

Her i folderen har vi samlet alt, hvad du skal vide om vores Tryghed Erhverv serviceabonnement. Både det med småt omkring betingelser og de nærmere detaljer, der er inkluderet i serviceabonnementet.  

Hent servicefolder her

Alt det med småt finder du her 

Tilmeld dig Tryghed Erhverv

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring et Tryghed Erhverv serviceabonnement. Du er også velkommen til at ringe til Niels Kjær Nørgaard.

Niels Kjær Nørgaard

Projektansvarlig Danmark

smartphone+45 24 20 40 90

Niels Kjær Nørgaard

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.

keyboard_arrow_up
Loading...