Mit Vølund
Serviceabonnement

Denne side henvender sig til dig, der allerede er tilmeldt et Vølund Serviceabonnement.

Har du ikke et Vølund Serviceabonnement endnu?

Tilmeld dig her

Spørgsmål til din booking?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål til konkrete bookinger med vores serviceteknikere.

call (+45) 96 94 97 31
email booking@volundvt.dk

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.

Ofte stillede spørgsmål til serviceabonnement

Opsigelse Pris Betaling Mit Serviceabonnement Eftersyn Flytning og overdragelse Gadeaftale Bestilling

Eftersyn

Dit årlige eftersyn vil blive gennemført i løbet af serviceåret (1. april til 31. marts). Det sker altså ikke nødvendigvis lige efter du har tegnet dit serviceabonnementet.

Vi planlægger alle vores kunders serviceeftersyn så optimalt som muligt.

Når det bliver tid til dit eftersyn, sender vi dig en mail med en dato. Passer tidspunktet dårligt? Så har du mulighed for at ændre datoen ved at kontakte os, men kun hvis du har tegnet et enkeltstående abonnement gældende for din egen adresse.

Hvis du har taget et abonnement i forbindelse med en gadeaftale, er det ikke muligt at ændre tidspunktet.

Dagen inden eftersynet modtager du også en sms-reminder.

Du behøver ikke være hjemme, hvis der er adgang til varmepumpens ude- og indedel. Du skal blot sørge for, at der er adgang til husets teknikrum. Det kan du gøre ved eksempelvis at lægge en nøgle til teknikeren.

Du er velkommen til at lægge en nøgle under måtten eller et andet sted, hvis du ikke er hjemme til serviceeftersynet. Du skal blot give os en angivelse af, hvor nøglen ligger. 

Hos flere af vores faste kunder er det kutyme, at vi får adgang til huset, uden at du er hjemme.

Sandsynligheden for at du glemmer et serviceeftersyn er ret lille. Du får nemlig en reminder på sms dagen før.

Hvis du alligevel skulle glemme det (og ikke har lagt en nøgle), så bliver varslede serviceeftersyn altid debiteret til timesats, hvis det ikke er muligt at træffe dig hjemme.

Ja. Serviceeftersynet gælder både ude- og indedelen på varmepumpen. Så vores servicetekniker skal have adgang til teknikrummet indenfor. Hvis du ikke kan være hjemme til serviceeftersynet, kan du blot lægge en nøgle.

Hvis du ønsker at ændre tidspunktet for dit serviceeftersyn, skal du blot besvare den mail, som du har modtaget fra os. Her skal du angive, hvornår du ønsker at få foretaget eftersynet. Så sørger vi for, at tidspunktet bliver rettet. Du modtager en ny sms, når tidspunktet er blevet rettet.

Har du spørgsmål til din booking, er du altid velkommen til at ringe til os på 96 94 97 31 eller skrive en mail til  booking@volundvt.dk.

Du har desværre ikke mulighed for at kontakte vores serviceteknikere direkte.

Du er altid velkommen til at kontakte vores Tekniske Support på telefon 96 94 97 30.

 

Betaling

Du betaler ved hjælp af de betalingsoplysninger i den faktura, som du modtager på mail eller i brev fra os.

Når du betaler, er det en god idé at tilmelde serviceabonnementet til Betalingsservice. Så vil betalingen fremover foregå automatisk.

Når du har et Vølund Serviceabonnement er det årlige serviceeftersyn inkluderet i dit abonnement. Du skal altså ikke betale særskilt for det årlige serviceeftersyn. 

Ja, det kan du godt. Når du tilmelder dit serviceabonnement til Betalingsservice, vil betalingen fremadrettet ske automatisk. Betalingen vil herefter fremgå på din oversigt fra Betalingsservice, og du slipper for at huske på at betale det årlige betalingskort.

Opsigelse

Serviceabonnementet gælder for et år ad gangen. Hvis du ikke ønsker at forny abonnementet, kan du udfylde denne formular.

Så sørger vi for, at du bliver slettet som serviceabonnent. Aftalen skal opsiges skriftligt med minimum én måneds varsel inden 1. april.

Du kan også blot lade være med at betale fakturaen for det nyt serviceår, som vi sender til dig på mail.

Du binder dig til et år ad gangen (1. april til 31. marts). Du betaler for hele året på én gang. Derudover er der ingen binding eller opsigelsesperiode.

Pris

Hvis du har tegnet et serviceabonnement hos Vølund, er det gratis at kontakte servicevagten – også i weekenden. 

Hvis du ikke har tegnet et Vølund serviceabonnement, koster det 950 kr. pr. opkald, hvis du ringer til servicevagten uden for servicevagtens åbningstider. Se servicevagtens åbningstider her.

Kontakt servicevagten på telefon 97 17 20 52 eller service@volundvt.dk.

Driftsstop eller funktionsfejl på dit anlæg skal altid bestilles på service@volundvt.dk eller på telefon 97 17 20 33.

Herefter har vi mulighed for at tage stilling til prisen og planlægge det mest optimale tidspunkt for udbedring, når vores serviceteknikere er i netop dit område.

Mit Serviceabonnement

Som udgangspunkt gemmer vi dine data vedrørende den pågældende ejendom, hvor der skal gennemføres serviceeftersyn, i 6 år. Herefter bliver oplysningerne slettet i vores system.

Hvis du ønsker at læse mere om dette, er du velkommen til at kigge i vores persondatapolitik.

Hvis du har fået nyt telefonnummer, skal du give os besked ved at sende en mail med dine opdaterede kontaktoplysninger til service@volundvt.dk. På den måde kan vi sende en reminder til dig på sms, når det er tid til dit serviceeftersyn. 

Send en mail til service@volundvt.dk med dine nye kontaktoplysninger. Så sørger vi for, at det bliver registreret. Fremover vil du blive kontaktet på din nye mailadresse, når det er blevet tid til serviceeftersyn.

 

Dit serviceabonnement gælder hele serviceåret, som går fra den 1. april til den 31. marts.

Når serviceåret slutter modtager du et brev om fornyelse af dit serviceabonnement, som gælder et år.

 

Dit Vølund Serviceabonnement omfatter telefonsupport til fejlfinding, telefonsupport til igangsætning og generel assistance til driftsoptimering af din varmepumpe.  

Derudover omfatter serviceabonnementet også udførelse af et årligt serviceeftersyn. Hvis der på det årlige eftersyn findes fejl, der kan udbedres på maksimalt én time på stedet, vil det være inkluderet i abonnementsprisen.  

Hvis en fejludbedring ved det årlige serviceeftersyn tager længere end én time debiteres det særskilt med et udkaldsbeløb. Reservedele er ikke inkluderet i serviceabonnementet (husk, at du sparer 15 % på originale Vølund-reservedele).

Derudover er følgende ydelser IKKE dækket af aftalen: udskiftning af varmepumpe, tømning og fyldning af kølemiddel, demontering af skabe eller hylder, brug af særlige sikkerhedsforanstaltninger, skader som er omfattet af forsikring eller selvrisiko. 

Læs alle ydelser og situationer, der ikke er dækket i Vølund Serviceabonnement i vores betingelser her.

Flytning og overdragelse

Hvis du har solgt din bolig, er det vigtigt, at du giver os besked om den nye ejer. På denne måde kan vi fortsat sikre, at der bliver gennemført eftersyn på varmepumpen. Send os en mail med oplysninger om den nye ejer til abo@volundvt.dk.

Ja, du kan godt overdrage dit serviceabonnement til de nye husejere. Du skal blot give os besked om, at huset har fået nye ejere. 

Send os en mail med oplysninger om de nye ejere til abo@volundvt.dk.

Gadeaftale

Ja, I kan opnå gaderabat, hvis to eller flere husstande på din vej har en Vølund-varmepumpe. Vi sørger selv for at koordinere serviceeftersynet, så vi kan få adgang til jeres boliger på den samme dag. 

Når du tilmelder dig serviceabonnementet via vores tilmeldingsblanket her, kan du tilvælge gaderabat. Herefter kontakter vi dig angående denne type serviceabonnement. 

Hvis din nabo ønsker et Vølund-serviceabonnement, kan din nabo tilmelde sig her og notere i bemærkningsfeltet på tilmeldingsblanketten, at I ønsker at tegne et gadeabonnement sammen.

Husk, at din nabo skal tilvælge gaderabat via tilmeldingsblanketten. Herefter kontakter vi din nabo omkring en gadeaftale på jeres vej. 

Er I flere husstande på samme vej, der er tilmeldt vores serviceabonnement, kan I opnå gaderabat. Det kræver blot, at vi kan koordinere serviceeftersynet og få adgang til jeres boliger på den samme dag. 

Skriv til abo@volundvt.dk, så vi kan koordinere jeres serviceeftersyn.

Bemærk: Det er ikke muligt at få gaderabat på bagkant. Så tilmeldingen til en gadeaftale skal ske inden næste serviceår påbegynder den 1. april. 

Ja, du kan godt blive koblet på en eksisterende gadeaftale. Vi må bare ikke oplyse dig om, hvem af dine naboer der er tilknyttet aftalen.

Hvis eftersynet allerede er udført hos dine naboer i indeværende serviceår, kan du først tilmelde dig med gaderabat i næste abonnementsperiode.

Bestilling

Du kan kun tilmelde dig vores serviceabonnement via vores hjemmeside. Tilmeld dig her.

Vi registrerer ikke tilmeldinger til vores serviceabonnement via telefonopkald. 

Sådan betaler du for dit Vølund Serviceabonnement

Når du skal betale for dit Vølund Serviceabonnement første gang, anbefaler vi, at du tilmelder betalingen til Betalingsservice. På den måde vil betalingen af dit serviceabonnement fremadrettet ske automatisk. 

Betalingen vil herefter kunne ses på din oversigt i Betalingsservice, og du slipper for at skulle huske at betale en regning hvert år. 

Du tilmelder Betalingsservice der, hvor du betaler din regning.

Nem afmelding

Ønsker du at afmelde dig dit Vølund Serviceabonnement? Så kan du nemt opsige dit abonnement ved at udfylde en formular. Aftalen skal opsiges skriftligt med minimum én måneds varsel inden 1. april.

Opsig dit serviceabonnement

Fordele ved dit Vølund Serviceabonnement

Dit årlige eftersyn

Nødvendig dokumentation til myndigheder

Telefonisk support

Adgang til udvidet servicevagt året rundt

15% rabat på originale Vølund reservedele

Fast pris på driftsstop

5 års garanti

Vi har reservedelene med, så du ikke skal vente på dem

Selvom en tekniker rykker hurtigt ud, så hjælper det dig ikke, hvis de mangler den reservedel, der skal til for at løse din udfordring. Derfor har vores serviceteknikere altid bilen fyldt med reservedele.

Det kan de, fordi de er specialiseret i Vølund varmepumper og ikke laver andet. For dig betyder det, at de oftest kan løse din udfordring med det samme, fordi du ikke skal vente på en reservedel, der først skal bestilles hjem.

Få rabat på dit serviceabonnement

Kan du få en eller flere husstande fra vejen til at tegne et Vølund Serviceabonnement, giver vi rabat på jeres serviceabonnement. Det gælder dog kun, hvis vi kan få adgang til alle boliger på samme dag. Det giver os nemlig mulighed for at effektivisere jeres eftersyn. 

Hør mere om rabatordningen på +45 96 94 97 32 eller skriv til abo@volundvt.dk.

Det med småt

Vil du vide mere om betingelserne for vores serviceabonnement og de nærmere detaljer i din aftale, kan du hente vores servicefolder herunder. Her kan du også læse mere om vores landsdækkende service, betaling, tilmelding og dit årlige servicebesøg.

Se vores servicefolder

Fandt du ikke den hjælp, du søgte?

Har du brug for rådgivning før køb, har du spørgsmål til din faktura, eller skal du have ændret en tid til teknikerbesøg eller årligt eftersyn? Så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det. På vores kontaktside kan du se, hvem du skal kontakte.

Kontakt os

keyboard_arrow_up
Loading...