Vesterhavsluft giver god og billig opvarmning

Den friske havluft giver farve i kinderne og masser af billig varme hjemme hos Kirsten og Jørgen takket være en varmepumpe.

Gennem 20 år var sommerhuset ved Skallerup Klit et elsket fristed for Kirsten, Jørgen og deres børn. Så da seniortilværelsen nærmede sig, var det let for ægteparret at vinke farvel til bylivet i Aarhus og flytte permanent til ferielandet med højt til loftet og naturen lige udenfor døren.

- Vi ville tage hul på nyt kapitel i vores liv. Så vi rev det gamle og dårligt isolerede sommerhus ned og fik opført et nyt hus, hvor vi havde sat vores eget præg på materialevalg og indretning. Og samtidig fik vi et moderne hus, der lever op til nutidige standarder og krav, fortæller Jørgen Brodersen.

Valget faldt på et hus fra Skanlux, og ægteparret blev anbefalet at få gulvvarme i hele huset og lade opvarmningen ske med en luft-til-vand varmepumpe fra Vølund. Det ville give et behageligt indeklima og den bedste økonomi ved helårsbenyttelse.

Derfor skal du vælge væghængt varmepumpe

  • check Kompakt, pladsbesparende og fleksibelt
  • check Energieffektiv og fremtidssikret
  • check Minimal tilpasning ift. eksisterende gastilslutning
  • check Kan integreres i et standard 100 cm højskab
  • check Leverer både varmt brugsvand og varme

Læs mere om væghængt varmepumpe her

Kirsten og Jørgen valgte den meste økonomiske varmeløsninge.

 

- Man siger, at gode råd er dyre. Det var bestemt ikke tilfældet her. Vi har nu boet i huset i to år, og vi bruger kun 3.000 kWh el om året på at varme 117 kvm. beboelse op, ligesom vi har rigeligt med varmt vand i hanerne. Det fås næppe billigere, siger Jørgen Brodersen og lader samtidig forstå, at familiens villa i Aarhus var et anderledes kostbart bekendtskab.

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal vælge, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmepumpeløsning, hjælper vi dig med at dimensionere varmepumpen korrekt, så du får en løsning, der passer til netop dit behov. Og når din varmepumpe først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support og varmepumpe service hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...