Kom med på et hold, der tænker fremad

Vil du være en del af et hold, hvor vi på alle måder har blikket rettet mod fremtiden? For når vi siger tænk fremad, handler det nemlig både om din karriere og vores omverden.

Se alle ledige stillinger

Send dit arbejdsliv i en ny retning

Her i landet bruger vi i gennemsnit 39 år af vores liv på at arbejde. For os at se er det en af de vigtigste grunde til at finde en arbejdsplads, der tænker fremad. For dig betyder det et arbejde, der giver mening og en arbejdsplads, der er et rart sted at være.

Vølund Varmeteknik er en af de førende leverandører af bæredygtige varmeløsninger, og vi er en del af en energisektor, der er i eksplosiv vækst. Vi har også meget store ambitioner. Ikke bare vækstambitioner, men ambitioner om at bidrage til en verden, hvor vores produkter er med til at give bæredygtige muligheder for forbrugerne. Derfor giver det på alle måder mening at tænke fremad.

Vi tør godt garantere, at dit arbejdsliv vil nå nye højder hos os. Et arbejdsliv, der giver mening på både kort og langt sigt, og hvor hele 93% af vores medarbejdere er stolte af at fortælle, at de arbejder for Vølund Varmeteknik.

Ledige stillinger

96% oplever, at man som ny føler sig velkommen

Et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere er ikke en selvfølge. Det kræver løbende arbejde og udvikling af vores arbejdsplads. Derfor er vi også stolte af at være Great Place to Work-certificeret.

At være en god arbejdsplads er både en ledelses- og en medarbejderindsats. Den fælles indsats er en af de ting, vi tror på er med til at gøre os til et godt sted at være. Læs mere om, hvordan medarbejderne oplever os som arbejdsplads.

Sæt forventningerne højt

Faglige udfordringer, fællesskab og meningsfulde opgaver er blot noget af det, du møder. Men der er meget mere. Dyk ned i, hvad du kan forvente som medarbejder hos os.

62

medarbejdere

1000

års erfaring

38

Vølund specialister

100 %

god arbejdsplads

Vil du lande et spændende job?

Har vi ikke lige din drømmestilling slået op? Det skal ikke afholde dig fra at sende os en uopfordret ansøgning, for måske er det lige præcis dig og dine kompetencer, vi står og har brug for.

Søg uopfordret

keyboard_arrow_up
Loading...