Vølund Serviceabonnement

Hos Vølund Varmeteknik tager vi os af det årlige serviceeftersyn, vedligeholdelse og support af dit varmepumpeanlæg.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig et Vølund Serviceabonnement, så er du sikker på at modtage service og support af professionelle fagfolk, når du har brug for det.

 Bestil Vølund Serviceabonnement

Har du allerede et service­abonnement?

Find svar på spørgsmål vedrørende dit nuværende Vølund Service­abonnement eller kontakt os. 

Gå til dit Vølund Serviceabonnement

Få tryghed året rundt med Vølund Serviceabonnement 

Tryghed handler ikke kun om varme i hjemmet. Det handler også om at vide, at man har professionel support året rundt, hvis der opstår uregelmæssigheder på din varmeløsning. Når du tegner et Vølund Serviceabonnement, får du ikke blot gennemført det årlige serviceeftersyn af din varmepumpe. Du får også et professionelt serviceteam fra Vølund Varmeteknik i ryggen.

Med et Vølund Serviceabonnement får du:

checkDit årlige varmepumpe eftersyn

checkNødvendig dokumentation til myndigheder

checkTelefonisk support

checkAdgang til udvidet servicevagt

check15% rabat på originale Vølund reservedele

checkFast pris på udkald udover eftersyn

check5 års garanti

Pris for serviceåret 1. april 2022 til 31. marts 2023
Fra 2.875,- inkl. moms.

Se prisen for serviceabonnement på dit anlæg ved at indtaste dine anlægsoplysninger her

Altid god service – uanset hvilken varmepumpe du har

Hos Vølund Varmeteknik er vi eksperter i varmepumper og varmeløsninger. Vi leverer og servicerer flere typer varmepumper. Uanset om du har jordvarme, en luft til vand-varmepumpe, en luft til luft-varmepumpe eller en boligventilationsvarmepumpe, så kan vi klare både det årlige serviceeftersyn og yde support, hvis der er noget, der driller.

Det årlige eftersyn er inkluderet

Med et Vølund Serviceabonnement får du hvert år et serviceeftersyn af din varmepumpe. Men du får også meget mere end det. Opstår der pludselige udfordringer, sidder vi klar ved telefonerne og har teknikere i hele landet, og så får du tilmed rabat på reservedelene. 

Med andre ord får du alt, hvad der skal til, for at du kan føle dig tryg og vide dig sikker på en varmepumpe, der virker året rundt og mange år frem i tiden. Du får også den nødvendige dokumentation for, at alle regler fra myndighederne er fulgt til punkt og prikke.

Nem betaling

Når du har et Vølund Serviceabonnement, skal du blot betale det indbetalingskort, vi sender til dig én gang om året. Du kan også tilmelde betalingen til Betalingsservice inden den anførte dato på indbetalingskortet. Så trækker den automatisk hvert år. 

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at vi har de korrekte kontaktoplysninger, så vi kan melde vores besøg i forvejen.

Det med småt

Vil du vide mere om betingelserne for vores serviceabonnement og de nærmere detaljer i din aftale, kan du hente vores servicefolder herunder. Her kan du også læse mere om vores landsdækkende service, betaling, tilmelding og dit årlige servicebesøg.

Se vores servicefolder

Få tryghed med vores varmepumpe service

Det med småt

Vil du vide mere om betingelserne for vores serviceabonnement og de nærmere detaljer i din aftale, kan du hente vores servicefolder herunder. Her kan du også læse mere om vores landsdækkende service, betaling, tilmelding og dit årlige servicebesøg.

Se vores servicefolder

Få tryghed med vores varmepumpe service

Vi er eksperter i varmeløsninger

Vi forventer ikke, at du er ekspert i din egen varmepumpe. Men det er vi. Faktisk laver vores serviceteknikere ikke andet. Hver dag, året rundt. 

Derfor kan du også altid ringe til os, hvis du oplever problemer eller udfordringer med din varmepumpe. Vores medarbejdere i telefonsupporten er eksperter i Vølund varmeløsninger, og de kan som regel hjælpe dig med selv at servicere din varmepumpe via telefonen, fordi de ved lige præcis, hvilke knapper du skal trykke på.

Ofte stillede spørgsmål til serviceabonnement

Serviceabonnement Tilmelding Opsigelse  Pris Betaling

Serviceabonnement

Hvis du tegner et serviceabonnement fra Vølund Varmeteknik, er du sikker på at få den nødvendige dokumentation for, at du har gennemført det årlige serviceeftersyn. 

Miljøstyrelsen kræver, at alle jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper skal have service og tilses én gang årligt af en sagkyndig. Du skal derfor være opmærksom på, at de lokale myndigheder kan kræve dokumentation for tilsynet. 

Derudover får du telefonisk support, adgang til udvidet servicevagt og 5 års garanti på din varmeløsning.

 

Vores varmepumpe service-år løber fra 1. april - 31. marts. Det betyder, at serviceabonnementet gælder i samme periode, og at dit serviceeftersyn skal være gennemført senest 31. marts.  

Hvert år ved denne tid modtager du et brev om fornyelse af dit serviceabonnement, som gælder et år.

 

Tilmelding

Hvis du er ny kunde, skal du blot tilmelde dig via vores formular på hjemmesiden her. Når vi har registreret din tilmelding, sender vi dig efterfølgende betalingsinformationer på email.

Læs mere om tilmelding her.

Ja, det kan du godt. Dog anbefaler vi, at du først tilmelder dig, når vi starter på et nyt serviceår. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at krydse af hvilket serviceår, du ønsker at tilmelde dig til. Betaling følger først, når det nye serviceår starter.

Læs mere om tilmelding her.

 

Opsigelse

Serviceabonnementet gælder for et år ad gangen. Hvis du ikke ønsker at forny abonnementet, skal du undlade at betale, når du modtager en ny opkrævning for det nye serviceår. 

Er du tilmeldt Betalingsservice, kan du opsige dit serviceabonnement ved at udfylde denne formular. Så sørger vi for, at du bliver slettet som serviceabonnent. Aftalen skal opsiges skriftligt med min én måneds varsel inden 1. april.

Pris

Et Vølund Serviceabonnement til én husstand og én varmepumpe koster fra 2.875 kr., hvis der er tale om en standard-løsning. Prisen vil dog variere, hvis du ikke har en standard-opkobling. 

Du kan spare penge på dit serviceabonnement, hvis du har mulighed for at at lave en gadeaftale sammen med dine naboer. Du kan læse mere om muligheden for gadeaftale her.

 

Selvom prisen på service fra VVS-installatøren måske er billigere, så får du med et Vølund Serviceabonnement meget mere end bare det årlige serviceeftersyn. Du får adgang til telefonisk support, en fast pris på driftsstop og rabat på originale reservedele. 

Alt det betyder, at vi kan handle hurtigt og problemfrit, hvis du skulle opleve problemer.

 

Hvis du har tegnet et Vølund-serviceabonnement hos os, er det gratis at kontakte servicevagten – også i weekenden.

Hvis du ikke har tegnet et Vølund-serviceabonnement hos os, koster det 950 kr. pr. opkald, hvis du ringer til servicevagten uden for servicevagtens-ordningens åbningstider.

Har du ikke et Vølund-serviceabonnement vil det derfor være den billigste løsning, hvis du selv har mulighed for at afhjælpe et eventuelt driftsstop til mandag morgen, hvor vores Teknisk Support sidder klar ved telefonen.

Driftsstop eller funktionsfejl på dit anlæg skal altid bestilles på service@volundvt.dk eller på telefon 97 17 20 33. Herefter har vi mulighed for at tage stilling til prisen og planlægge det mest optimale tidspunkt for udbedring, når vores serviceteknikere er i netop dit område.

Betaling

Du betaler ved at overføre beløbet for dit serviceabonnement med angivelse af de betalingsoplysninger, som du har modtaget i en mail eller brev fra os.

Når du betaler, er det en god idé at tilmelde serviceabonnementet til Betalingsservice. Så vil betalingen fremover foregå automatisk.

Et Vølund Serviceabonnement inkluderer et årligt serviceeftersyn. Du skal altså ikke betale særskilt for et serviceeftersyn, hvis du har et Vølund Serviceabonnement. Du skal blot sørge for, at betale indbetalingskortet til serviceabonnementet én gang om året.

Ja, det kan du godt. Når du tilmelder dit Vølund Serviceabonnement til Betalingsservice, vil betalingen fremadrettet ske automatisk. Betalingen vil herefter figurere på din oversigt fra Betalingsservice, og du slipper for at huske på at betale det årlige betalingskort.

Nej, det kan du ikke. Vores serviceår løber fra 1. april til 31. marts, og vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig det efterfølgende serviceår. Det vil sige, at hvis du køber en varmepumpe i september måned, skal du først tilmelde dig serviceabonnementet til april næste år.

Service i hele landet

Uanset hvor i landet du bor, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig, hvis det ikke er muligt at løse dit problem med telefonsupport. Vores teknikere medtager de originale Vølund reservedele i deres servicevogn, så du kan få serviceret dit anlæg med det samme.

Ny kunde

Nem tilmelding

Er du ny kunde, kommer du nemt i gang med dit Vølund Serviceabonnement. Alt du skal gøre er at klikke på knappen herunder og udfylde formularen med dine oplysninger. Når din tilmelding er blevet behandlet vil vi efterfølgende sende betalingsinformationer til dig på e-mail. Nemt og enkelt.

Vores serviceår løber fra 1. april til 31. marts og tilmeldingen gælder for denne periode. Det kan derfor være hensigtmæssigt for dig at vente med at tilmelde dig til vi starter på et nyt serviceår. Det har vi forståelse for. Tilmeld dig nu og vælg hvis du først ønsker at tilmelde dig det næste serviceår. Du er også velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.  

Bestil Vølund Serviceabonnement

Ny kunde

Nem tilmelding

Er du ny kunde, kommer du nemt i gang med dit Vølund Serviceabonnement. Alt du skal gøre er at klikke på knappen herunder og udfylde formularen med dine oplysninger. Når din tilmelding er blevet behandlet vil vi efterfølgende sende betalingsinformationer til dig på e-mail. Nemt og enkelt.

Vores serviceår løber fra 1. april til 31. marts og tilmeldingen gælder for denne periode. Det kan derfor være hensigtmæssigt for dig at vente med at tilmelde dig til vi starter på et nyt serviceår. Det har vi forståelse for. Tilmeld dig nu og vælg hvis du først ønsker at tilmelde dig det næste serviceår. Du er også velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.  

Bestil Vølund Serviceabonnement

Få hurtig service af din varmepumpe

Får du problemer med din varmepumpe, vil du højst sandsynligt have løst det hurtigst muligt, så du ikke står uden varme og begynder at fryse. Det kan vi godt forstå. Derfor tager vi også telefonen – både nat og dag, også i weekenderne og på helligdage. Kan problemet ikke løses over telefonen, sørger vi for at sende en tekniker, så du hurtigt kan få varme på igen.

Uanset hvor i landet du bor, kan vi sende en tekniker med kort varsel. Vi har et stort korps af egne teknikere, der kører rundt i hele landet og servicerer varmepumper og andre varmeløsninger fra Vølund Varmeteknik. I sommerhalvåret kører vi dog ikke ud uden for normal arbejdstid, da vi i denne periode ikke oplever alvorlige udfordringer med varmemangel.

Vi har reservedelene med, så du ikke skal vente på dem

Selvom en tekniker rykker hurtigt ud, så hjælper det dig ikke, hvis de mangler den reservedel, der skal til for at løse din udfordring. Derfor har vores serviceteknikere altid bilen fyldt med reservedele.

Det kan de, fordi de er specialiseret i Vølund varmepumper og ikke laver andet. For dig betyder det, at de oftest kan løse din udfordring med det samme, fordi du ikke skal vente på en reservedel, der først skal bestilles hjem.

Få rabat på dit serviceabonnement

Kan du få en eller flere husstande fra vejen til at tegne et Vølund Serviceabonnement, giver vi rabat på jeres serviceabonnement. Det gælder dog kun, hvis vi kan få adgang til alle boliger på samme dag. Det giver os nemlig mulighed for at effektivisere jeres eftersyn. 

Hør mere om rabatordningen på +45 96 94 97 32 eller skriv til abo@volundvt.dk.

Tilmeld dig Vølund Serviceabonnement

Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular, så er du sikker på at modtage service og support af professionelle fagfolk, når du har brug for det.

Tilmeld dig

Spørgsmål til Vølund Service­abonnement?

Har du spørgsmål til vores serviceabonnement? Få svar på de ofte stillede spørgsmål her. Du er også meget velkommen til at kontakte os på:

call (+45) 96 94 97 32
email abo@volundvt.dk

 

keyboard_arrow_up
Loading...