Det siger vores kunder om deres luft til vand-varmepumper

Det kræver information og rådgivning for at kunne vælge den rigtige varmeløsning. Her kan du læse om tidligere kunder og deres erfaringer med at skifte til en luft til vand-varmepumpe.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

Bæredygtig opvarmning af 170 år gammelt bondehus

I den 240 kvm. store idylliske bolig i Alling er det lykkedes at installere bæredygtig opvarmning. En moderne varmepumpe forsyner boligen med rigelig varme - og ovenikøbet med en besparelse på 25.000 kr. om året.

Læs mere om luft til vand-varmepumpen, der opvarmer det smukke hus på landet

 

Varme for mindre end 10 kr

En luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik sikrer, at Vivi Hansen i Strib har behagelig og bæredygtig varme i hele huset for under 10 kr. om dagen.

Læs mere om hvordan Vivi har varme i hele huset for under 10 kr. om dagen

Luft omdannes til varme

En luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik sikrer, at ægteparret Andersen i Strib har behagelig og bæredygtig varme i hele huset for under 10 kr. om dagen.

Læs mere hvordan ægteparret Andersen har behagelig og bæredygtig varme i hele huset

Der er noget i luften

En luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik sikrer, at familien Johansen i Strib har behagelig og bæredygtig varme i hele huset. Energien kommer fra luften udenfor.

Læs mere om familien Johansens valg af bæredygtig opvarmning

Frisk luft har erstattet olie, brænde og træpiller

En luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik har erstattet et træpillefyr og sørger for en behagelig varme i hele huset - og samtidig slipper Allan Buch fremover for at bære 500 poser træpiller a 16 kg ned i kælderen i løbet af fyringssæsonen.

Læs mere om Allan Buchs skifte til luft-til-vand varmepumper

Varmepumpe gør ægtepars hus større

Ægteparret Andersen i Strandby på Fyn har skruet op for varmen og ned for udgifterne ved hjælp af en luft-til-vand varmepumpe, der leverer grøn og billig energi. På denne måde har de både kunnet reducere deres årlige udgifter til opvarmning af deres nye bolig og samtidig åbnge op for en udestue, der tidligere var for dyr at opvarme.

Læs mere om ægteparrets udskiftning af oliefyr til en luft-til-vand varmepumpe

Bedre tjent med varmepumpe end lønstigning

Da Linda Andersen af økonomiske årsager stod overfor valget mellem at sælge sit hus eller skære gevaldigt ned på budgettet, blev den høje varmeregning en af mulighederne for at spare. Oliefyret blev skiftet ud med en luft til vand-varmepumpe, hvilket medførte en årlig besparelse på ca. 20.000 kr.

Læs mere om Linda Andersens skifte til en luft til vand-varmepumpe

Luften udenfor har halveret varmeregningen

Efter 25 år med et oliefyr var det tid til at investere i en mere miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning for familien Bang. I dag er de ikke i tvivl om, at de har foretaget det rigtige valg. Resultatet taler nemlig sit tydelige sprog: Varmeregningen er næsten halveret i forhold til årene med oliefyr.

Læs mere om familien Bangs skifte til en luft til vand-varmepumpe

Frisk luft giver billigere varme og bedre tid

For den 79-årige Marna Knudsen var der nok at se til med en firlænget gård, der blev opvarmet ved hjælp af oliefyr. De høje omkostninger til oliefyret og det daglige arbejde med at supplere opvarmningen med brænde blev for stor en mundfuld for Marna Knudsen. Løsningen blev en luft til vand-varmepumpe fra Vølund Varmeteknik.

Læs mere om Marna Knudsens skifte til en luft til vand-varmepumpe

Frisk havluft giver varmen indenfor

Ved at skifte gamle elradiatorer ud med en luft-til-vand varmepumpe og et solfangeranlæg på taget kan ejeren af sommerhuset på Marensvej skrue op for varmen og ned for varmeregningen. Med den billige grønne energi kan ejeren holde en konstant temperatur i hus og pool med god samvittighed.

Læs mere om sommerhusejerens skifte til en luft-til-vand varmepumpe

Luksus uden høje varmeregninger

Med gulvvarme, opvarmet pool, spa og mange mennesker kan elforbruget i et luksussommerhus hurtigt løbe løbsk. Det er dog ikke tilfældet med Skanlux’ sommerhuse, hvor der ikke er sparet på noget – kun elregningen takket være en effektiv vand-til-luft varmepumpe.

Læs mere om luft-til-vand varmepumperne Skanlux bruger i deres sommerhuse

keyboard_arrow_up
Loading...