Det siger vores kunder om deres luft til vand-varmepumper

Det kræver information og rådgivning for at kunne vælge den rigtige varmeløsning. Her kan du læse om tidligere kunder og deres erfaringer med at skifte til en luft til vand-varmepumpe.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

Bedre tjent med varmepumpe end lønstigning

Da Linda Andersen af økonomiske årsager stod overfor valget mellem at sælge sit hus eller skære gevaldigt ned på budgettet, blev den høje varmeregning en af muligheder for at spare. Oliefyret blev skiftet ud med en luft til vand-varmepumpe, hvilket medførte en årlig besparelse på ca. 20.000 kr.

Læs mere om Linda Andersens skifte til en luft til vand-varmepumpe

Luften udenfor har halveret varmeregningen

Efter 25 år med et oliefyr var det tid til at investere i en mere miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning for familien Bang. I dag er de ikke i tvivl om, at de har foretaget det rigtige valg. Resultatet taler nemlig sit tydelige sprog: Varmeregningen er næsten halveret i forhold til årene med oliefyr.

Læs mere om familien Bangs skifte til en luft til vand-varmepumpe

Frisk luft giver billigere varme og bedre tid

For den 79-årige Marna Knudsen var der nok at se til med en firlænget gård, der blev opvarmet ved hjælp af oliefyr. De høje omkostninger til oliefyret og det daglige arbejde med at supplere opvarmningen med brænde blev for stor en mundfuld for Marna Knudsen. Løsningen blev en luft til vand-varmepumpe fra Vølund Varmeteknik.

Læs mere om Marna Knudsens skifte til en luft til vand-varmepumpe

keyboard_arrow_up
Loading...