Det siger vores kunder om deres jordvarme­pumper

Det kræver information og rådgivning for at kunne vælge den rigtige varmeløsning. Her kan du læse om tidligere kunder og deres erfaringer med at skifte til en jordvarmepumpe.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

Nybyggere til kamp mod varmen

Boligejere har brugt tusindvis af kroner på solafskærmning for at holde den værste varme fra solen ude. I dag ærgrer det unge par sig over, at de ikke ved byggeriet valgte et jordvarmeanlæg – det kan nemlig også levere køling og derved sænke rumtemperaturen.

Læs mere om Jesper Ramlov Jensens erfaringer

Tænk køling ind i byggeplanerne

Slå to fluer med ét smæk ved at installere et jordvarmeanlæg med passiv køling - det kan både bruges til at producere varme og til at sænke rumtemperaturen. Familien Skov fortæller om, hvordan de har kombineret opvarmning og køling i én løsning.

Læs mere om, hvordan familien Skov har indtænkt køling

Køler huset med jordvarme

Når det er koldt, varmer familien Poulsen sit nybyggede hus op med billig og bæredygtig jordvarme. Når solen skinner ind gennem de store stuevinduer og gør det lige lovligt varmt, bruger de varmepumpens funktion med passiv køling. Det sænker temperaturen i huset med tre-fire grader og giver et dejligt indeklima.

Læs mere om familien Poulsens jordvarmeanlæg

Jordvarme slog naturgas af banen

Familie i Søborg valgte at skifte til jordvarme, da haven alligevel skulle graves op for at lægge dræn – og den beslutning har lunet godt lige siden, også på varmekontoen.

Læs mere om familiens erfaringer med et Vølund jordvarmeanlæg

Fra oliefyr til jordvarmeanlæg

Da Inger og Michael Nymand sendte oliefyret på pension og installerede et jordvarmeanlæg, halverede de samtidig deres varmeregning. Det svarer i deres tilfælde til en årlig besparelse på 21.000 kroner. På under fem år vil de dermed have tjent deres investering ind og kan i resten af jordvarmeanlæggets forventede levetid på 25 år putte besparelsen direkte i lommen.

Læs mere om Inger og Michael Nymands skifte til et jordvarmeanlæg

Gensyn med jordvarmeanlæg var alle pengene værd

Da Inger og Stig Bengtsen byggede deres hus i Rørvig i 1977, stod valget mellem oliefyr og elvarme. De valgte den første løsning, men var aldrig helt tilfredse med deres valg af varmekilde. Så da muligheden for at skrotte oliefyret til fordel for et jordvarmeanlæg fra Vølund Varmeteknik opstod, var de ikke i tvivl om at skifte.

Læs mere om Inger og Stig Bengtsens skifte til et jordvarmeanlæg

Jorden varmer 400 kvm bolig op for kun 1.300 kr. om måneden

I Gerner Siepmanns hus er der tænkt på alt, når det kommer til at begrænse varmeregningen. På trods af 400 kvadratmeter bolig med højt til loftet og store glaspartier formår han derfor at holde de årlige varmeomkostninger på et acceptabelt niveau. Det gælder ikke mindst i dag, da han har fået installeret et nyt varmepumpeanlæg fra Vølund Varmeteknik.

Læs mere om Gerner Siepmanns skifte til et nyt jordvarmeanlæg

Sparede 30 pct. på udskiftning af varmepumpe

Margit og Arne Nielsen var hurtigt ude med et jordvarmeanlæg. Siden 1980 har de nemlig fået miljøvenlig og billig varme fra jorden. Men da de skiftede deres gamle jordvarmeanlæg med 27 år på bagen ud med et spritnyt fra Vølund Varmeteknik, skar de yderligere 30% af deres udgifter til varme.

Læs mere om Margit og Arne Nielsens skifte til et nyt jordvarmeanlæg

Familie henter billig jordvarme i køkkenhaven

Familien Kristiansen vænnede sig hurtigt til den markante besparelse på varmeregningen, da de skiftede deres oliefyr ud med et jordvarmeanlæg. En ustabil jordvarmepumpe var dog ved at slå skår i glæden. Løsningen blev en jordvarmepumpe fra Vølund Varmeteknik, der fik energiforbruget til at rasle yderlige 60 pct. ned.

Læs mere om familien Kristiansens skifte til et nyt jordvarmeanlæg

keyboard_arrow_up
Loading...