Det siger vores erhvervskunder om deres pillefyr

At skifte til en mere moderne varmeløsning kan være en god forretning. Hos Vølund Varmeteknik har vi en lang erfaring med at skabe driftsøkonomiske projektløsninger til eksempelvis landbruget, produktionsvirksomheder, skoler, campingpladser og lignende. Her kan du læse mere om tidligere kunders erfaringer med at skifte til et pillefyr.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

VVS-firma tog egen medicin - og halverede varmeregningen

Ud med oliefyret og ind med et pillefyr. Ny energikilde har halveret varmeregningen hos Skørping VVS - og samtidig er der skruet op for varmen.

Læs mere om udskiftning af firmaets oliefyr til et træpillefyr

Skiftet til pillefyr gav friskole luft i økonomien

Lyne Friskole plejede at blive varmet op ved hjælp af fyringsolie og rapsolie, men det var en dyr og bøvlet løsning. Og heller ikke særlig miljøvenligt. Med fire pillefyr fra Vølund Varmeteknik er den gammeldags opvarmning byttet ud med en mere moderne og økonomisk løsning. Det kan i den grad mærkes på den lille friskoles budget.

Læs mere om Lyne Friskoles skifte til pillefyr

Skifte til pillefyr har givet behageligere varme og store besparelser

Indehaveren af Astrup Auto, Per Nørgaard, var i lang tid på udkig efter et mere moderne alternativ til det oliefyr, der varmede hans autoværksted op. Efter skiftet til et nyt pillefyr fra Vølund Varmeteknik er han overbevist om, at han har fundet den helt rigtige varmeløsning. Han har nemlig halveret sin varmeregning – og så er pillefyret tilmed let at betjene.

Læs mere om Astrup Autos skifte til et pillefyr

keyboard_arrow_up
Loading...