Det siger vores erhvervskunder om deres luft til vand-varmepumper

At skifte til en mere moderne varmeløsning kan være en god forretning. Hos Vølund Varmeteknik har vi en lang erfaring med at skabe driftsøkonomiske projektløsninger til eksempelvis landbruget, produktionsvirksomheder, skoler, campingpladser og lignende. Her kan du læse mere om tidligere kunders erfaringer med at skifte til luft til vand-varmepumper.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

Varmepumper fuldender grøn omstilling

Haarup Maskinfabrik bruger energi i stor skala for at fremstille betonblandere og blandeanlæg. Alligevel er virksomheden 100 pct. selvforsynende med el og varme - blandt andet takket være solceller og varmepumper på taget.

Læs mere om projektet hos Haarup Maskinfabrik her

Luft giver varmen

På Helgstrand Dressage sikrer fem luft-til-vand varmepumper fra Vølund Varmeteknik, at der er rigeligt med varmt brugsvand, så stedets mange heste og ryttere kan få et dagligt bad. Varmepumperne forsyner samtidig 1.200 kvm. boligareal og velfærdsfaciliteter med opvarmning.

Læs mere om løsningen hos Helgstrand Dressage her

Varmepumper halverer CO2-udledning

14 stk. F2120 luft-til-vand varmepumper fra Vølund Varmeteknik arbejder i kaskade hos SAN Electro Heat. Her leverer de tilsammen 210 kW, hvilket giver en CO2-reduktion på 43 pct. og en besparelse på ca. 120.000 kr. om året i forhold til olie.

Læs mere om projektet hos SAN Electro Heat her

Betaler kun varme hvert 5. år

Udskiftningen af et nedslidt oliefyr til fordel for 5 varmepumper har givet en besparelse på 80 pct på varmeregningen hos ELKA Rainwear - svarende til at man fyrer "gratis" i fire ud af fem år.

Læs mere om projektet hos ELKA Rainwear her

Varmepumper giver gaskedler et pusterum 

Hos baderumsleverandøren Dansani i Haderslev aflaster otte varmepumper fra Vølund Varmeteknik to gamle gaskedler og samtidig sparer virksomheden næsten en kvart million kroner om året.

Læs mere om projektet hos Dansani her

Kold luft giver lune smågrise 

Selv da der i vinter blæste vinde med bidende sibirisk kulde, havde svineproducent Søren Larsen i Dronninglund ingen problemer med at holde temperaturen oppe i sine grisestalde med sine fire nye F2120 luft-til-vand varmepumper fra Vølund Varmeteknik - de leverer en fremløbstemperatur på 63 °C helt ned til udetemperaturer på -25 °C.

Læs mere om Søren Larsens skifte til luft-til-vand varmepumper her

63 varmepumper til udlejningsejendomme i Bogense

Når etape 8 med opstart i 2019 står færdig, består Rosenhaven, der ejes af Rosenlunden ApS, af i alt 63 boliger. Trap+ A/S har installeret luft/vand varmepumper fra Vølund Varmeteknik i alle boliger.

Læs mere om projektet i Bogense her

Fra oliefyr til luft til vand-varmepumpe

Kaløvig Bådelaug har altid nydt godt af de mange besøgende og særligt om sommeren vrimler det med gæster. Det gav overarbejde til havnens oliefyr, der brugte i omegnen af 20.000 liter fyringsolie om året. Så da det var tid til at skifte det gamle oliefyr ud, var det på tide at tænke nyt. Valget faldt på en luft til vand-varmepumpe fra Vølund Varmeteknik. Det har betydet en kontant besparelse på 145.000 kroner om året.

Læs mere om Kaløvig Bådelaugs skifte til en luft til vand-varmepumpe

Skiftet fra olie til luft har givet store besparelser

På Sandersvig Camping plejede de at være afhængige af oliefyr for varme og varmt vand – bl.a. til brug i det populære badeland på campingpladsen. Det fik naturligt nok varmeregningen til at skyde i vejret. Men da det blev tid til at pensionere oliefyret, fik pladsen i stedet installeret fem luft til vand-varmepumper fra Vølund Varmeteknik. I dag er der altid varmt vand på Sandersvig Camping og massive besparelse på varmeregningen.

Læs mere om Sandersvig Campings skifte til en luft til vand-varmepumpe

Varmepumper på taget i stedet for fjernvarme

Da beboerne i Bornholms Boligselskabs afdeling Mågevangen i Tejn skulle udskifte oliefyret med en mere moderne varmeløsning, var fjernvarme en nærliggende mulighed. Men efter en grundig beslutningsproces endte de i stedet med at vælge en løsning med luft til vand-varmepumper.

Læs mere om Mågevangens skifte til en luft til vand-varmepumpe

Jordvarmeslanger fra Skagen til Dueodde

Med en luft-til-vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg fra Vølund kan Stenhøj Husene bygge energieffektive sommerhuse, der holder varmeudgifterne nede – til stor glæde for de nye sommerhusejere, der får mere luft i økonomien.

Læs mere om luft-til-vand varmepumperne som Stenhøj Husene bruger i deres huse

keyboard_arrow_up
Loading...