Det siger vores erhvervskunder om deres luft til vand-varmepumper

At skifte til en mere moderne varmeløsning kan være en god forretning. Hos Vølund Varmeteknik har vi en lang erfaring med at skabe driftsøkonomiske projektløsninger til eksempelvis landbruget, produktionsvirksomheder, skoler, campingpladser og lignende. Her kan du læse mere om tidligere kunders erfaringer med at skifte til luft til vand-varmepumper.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

Fra oliefyr til luft til vand-varmepumpe

Kaløvig Bådelaug har altid nydt godt af de mange besøgende og særligt om sommeren vrimler det med gæster. Det gav overarbejde til havnens oliefyr, der brugte i omegnen af 20.000 liter fyringsolie om året. Så da det var tid til at skifte det gamle oliefyr ud, var det på tide at tænke nyt. Valget faldt på en luft til vand-varmepumpe fra Vølund Varmeteknik. Det har betydet en kontant besparelse på 145.000 kroner om året.

Læs mere om Kaløvig Bådelaugs skifte til en luft til vand-varmepumpe

Skiftet fra olie til luft har givet store besparelser

På Sandersvig Camping plejede de at være afhængige af oliefyr for varme og varmt vand – bl.a. til brug i det populære badeland på campingpladsen. Det fik naturligt nok varmeregningen til at skyde i vejret. Men da det blev tid til at pensionere oliefyret, fik pladsen i stedet installeret fem luft til vand-varmepumper fra Vølund Varmeteknik. I dag er der altid varmt vand på Sandersvig Camping og massive besparelse på varmeregningen.

Læs mere om Sandersvig Campings skifte til en luft til vand-varmepumpe

Varmepumper på taget i stedet for fjernvarme

Da beboerne i Bornholms Boligselskabs afdeling Mågevangen i Tejn skulle udskifte oliefyret med en mere moderne varmeløsning, var fjernvarme en nærliggende mulighed. Men efter en grundig beslutningsproces endte de i stedet med at vælge en løsning med luft til vand-varmepumper.

Læs mere om Mågevangens skifte til en luft til vand-varmepumpe

keyboard_arrow_up
Loading...