Det siger vores kunder om deres jordvarmepumper

At skifte til en mere moderne varmeløsning kan være en god forretning. Hos Vølund Varmeteknik har vi en lang erfaring med at skabe driftsøkonomiske projektløsninger til eksempelvis landbruget, produktionsvirksomheder, skoler, campingpladser og lignende. Her kan du læse mere om tidligere kunders erfaringer med at skifte til jordvarme.

Vil du høre mere om dine muligheder for at gøre det samme?

Kontakt os

Jordvarme slår jordvarme på Rømø

Ti lejeboliger med ældre jordvarmeanlæg har fået installeret nye F1255-jordvarmeanlæg fra Vølund Varmeteknik - energibesparelsen betaler investeringen, oplyser VVS Comfort Overby i Skærbæk.

Læs mere om jordvarmen på Rømø

Svinestald med indlagt gulvvarme

Afkølet gylle reducerer ammoniakudslippet til omgivelserne , og overskudsvarmen bruges til at opvarme både svinestaldene, en medarbejderbolig, et kontor med otte medarbejdere og et 800 kvm stort værksted - endda forsynet med gulvvarme. 

Læs mere om svineproducenten Frands Larsens skifte til jordvarme

Byens smede får varmen af vestjysk lune

Hos Galsgaard Smede udenfor Ringkøbing bliver 600 kvm værksted samt 100 kvm kontorområde opvarmet ved hjælp af et jordvarmeanlæg fra Vølund Varmeteknik. Med de nuværende elpriser betyder dette en udgift på ca. 6.000 kroner - til sammenligning ville udgiften ved brug af et oliefyr havet været seks gang så dyrt.

Læs mere om jordvarmeanlægget hos Galsgaard Smede

18.000 smågrise luner sig med jordvarme

Jordvarme står i dag for opvarmningen af staldene og privatboligen hos Lars Schelde Jensen. Det har betydet et farvel til det gamle pillefyr og et årligt forbrug på 56 tons træpiller. Resultatet er en besparelse på 50% af de årlige varmeudgifter.

Læs mere om svineproducenten Lars Schelde Jensens skifte til jordvarme

Nybygget stald med indlagt gulvvarme

Svineproducenten Morten Clausen har med hjælp fra Vølund Varmetekniks projektafdeling fået installeret to jordvarmepumper, der udnytter varmen fra svinegyllen. Det har betydet kontante besparelser på varmeregningen og et markant reduceret ammoniakudslip. Vølund Varmetekniks projektafdeling har hjulpet med at få projektet i mål.

Læs mere om svineproducenten Morten Clausens skifte til jordvarmepumper

Nyt jordvarmeanlæg fra Vølund Varmeteknik luner på kontoen

På trods af en god isolering brugte Eva og Rasmus Nissen 3.000 liter fyringsolie hvert år på at varme deres 200 kvadratmeter store slægtsgård op. Det fik dem til at se sig om efter et mere moderne alternativ. De bestemte sig hurtigt for et jordvarmeanlæg og endte med en model fra Vølund Varmeteknik.

Læs mere om Eva og Rasmus Nissens skifte til et jordvarmeanlæg

Jordvarme til stjernekiggere

På Brorfelde Observatorium i nærheden af Holbæk er det i dag jordvarmepumper, der står for opgaven med at holde de mange besøgende varme. Det har betydet en markant besparelse på varmeregningen i forhold til de to oliekedler, der før stod for opvarmningen af observatoriet. Og så er det tilmed godt for miljøet.

Læs mere om Brorfelde Observatoriums skifte til jordvarmepumper

God økonomi i at fyre for regnormene

I Sydfyn Elforsynings nye domicil er intet overladt til tilfældighederne – heller ikke varmeløsningen. Derfor er jordvarmepumper valgt som en del af varmekilden i den moderne og energieffektive bygning. Sydfyns Elforsyning er endt med et domicil med en yderst økonomisk varmeløsning, der også fungerer som en promovering af bæredygtig energi.

Læs mere om Sydfyn Elforsynings brug af jordvarmepumper

Jordvarme giver varmt vand på alle værelserne

Når der er fuldt hus på Skødshovedkolonien i Hvidovre kommune er der 20 værelser med eget bad og toilet, der kræver varmt vand. Siden kolonien blev bygget i 1977 har den opgave været klaret ved hjælp af olie, men i 2013 fik Hvidovre Kommune endelig nok af de høje varmeregninger. Løsningen blev et jordvarmeanlæg fra Vølund Varmeteknik og en årlig besparelse på flere tusinde kroner.

Læs mere om Skødhovedkolonien skifte til jordvarmeanlæg

keyboard_arrow_up
Loading...