Velkommen til vores side for erhverv

Her har vi samlet alt med relevans for dig.

myUplink PRO

Bliv tættere forbundet med dine kunder

Med den nye myUplink PRO til Vølund S-serie varmepumpen har det aldrig været lettere at komme tæt på dine kunder. Du får nemlig mulighed for at administrere dine kunders varmepumpe direkte fra telefon eller tablet, så du nemt kan diagnosticere, justere og vejlede, uanset hvor du er.

Samme gode service - bare nemmere

Du kan med andre ord spare et besøg og stadig yde samme gode service takket være den intelligente teknologi. Og skulle du alligevel få brug for at besøge din kunde, sørger myUplink PRO for effektiviteten, da du allerede har de oplysninger, du har brug for.

Hent myUplink PRO, og oplev alle mulighederne

Den nye myUplink PRO er udviklet til professionelle installatørers hverdag. Du får med myUplink PRO nem adgang via dine kunders myUplink-konto og får overblik over drift, data og udvidet historik. Du kan ændre indstillinger, herunder installatørindstillinger, og ikke mindst nemt opdatere firmware på S-serie varmepumpen direkte fra din telefon eller tablet.

Hent myUplink PRO til Google Play og App Store

App Store Bagde   App Store Bagde

Prøv vores Demo

Download appen til din telefon eller tablet, og prøv vores demo. 

Login: demomyuplink@nibe.se
Password: Demo1234

Nem betjening i appen

 • Fjerndiagnosticering
 • Alarmtjek
 • Regulering
 • Udvidet historik
 • Vejledning
 • Opdatér firmware

 

Det er nemt at være smart med myUplink PRO

Hverdagens krav bliver stadig større. Vi vil nu gøre det lettere for dig at tage styringen uden at skulle svede over det. 

Vores nye S-serie består af vores hidtil mest intelligente varmepumper. Med integreret trådløs forbindelse har det aldrig været lettere at installere og styre en varmepumpe. Den nye S-serie har et elegant, nyt design og push-to-open-låge. 

En styreenhed i form af en touchskærm gør det muligt at swipe gennem den opdaterede grænseflade. Med integreret trådløs forbindelse kan dine kunder tilgå enheden, uanset hvor de er og hvad de er i færd med. 

Giv dine kunder en løsning, som er en naturlig del af deres forbundne hjem – og giv samtidig dig selv en enklere arbejdsdag. Med en varmepumpe fra Vølund Varmeteknik er det nemt at være smart.

 • Fuld kontrol over energiforbruget via smartphone og tablet. 
 • Integreret trådløs forbindelse til det intelligente hjem og til myUplink
 • Energibesparende Smart Home-teknologi, som gør dit arbejde lettere. 

Læs meget mere om vores S-serie her

myUplink PRO sikrer din service i fremtiden 

myUplink PRO er den oplagte måde at styre S-serie-varmepumpen på fra din smartphone - og er en integreret del af vores fremtidige produkter.

Fjernstyring og overvågning

myUplink PRO-appen bruger direkte wi-fi eller cloud-forbindelse til at kommunikere med en S-serie-varmepumpe. Med appen kan du oprette forbindelse til forbrugerens varmepumpe direkte fra din telefon eller tablet. 

Du kan foretage diagnosticering eller endda hjælpe med vejledning af kunderne i hjemmet. Da du har adgang til aktuelle data, har du med appen adgang til alt, hvad du behøver. Det forenkler eventuelt reparationsarbejde. Installation og drift af varmepumper har aldrig været lettere. myUplink opdaterer firmware trådløst og sikrer derved et problemfrit samspil for både forbruger og installatør. Vi har bare gjort det nemt at være smart.

myUplink til forbrugere og installatører

myUplink

Ved hjælp af internettet og myUplink får kunderne hurtigt overblik over varmepumpens status for opvarmningen i deres hjem. Denne problemfrie løsning gør, at de nemt kan følge og styre varme- og varmtvandsproduktionen. Hvis systemet påvirkes af driftsforstyrrelser, får de hurtigt besked med en push-notifikation eller via e-mail.

 • Et effektivt værktøj, som hurtigt og nemt giver kunderne kontrol over deres varmepumpe, uanset hvor de er. 
 • Tydeligt, letanvendeligt system til overvågning og kontrol af opvarmning og varmtvandstemperatur for maksimal komfort. 
 • Logger også varmepumpens driftsdata, som vises i et brugervenligt historikdiagram.

myUplink PRO

Med myUplink PRO kan du give dine kunder den fulde service. Invitér dine kunder til at lade dig administrere deres S-serie-varmepumpe på afstand. På den måde kan du foretage diagnosticering, tjekke alarmer og regulere på afstand. 

Hvis der alligevel skulle være brug for et besøg hos kunden, vil besøget være mere effektivt, da du allerede har informationer om sagen.

Sådan installerer du myUplink PRO

Før du begynder at bruge myUplink PRO, skal produktet installeres og opsættes i henhold til instruktionerne i installationsmanualen for varmepumpen. Se myuplink.com for yderligere informationer. Når du forbindes med myUplink PRO, genereres en vis mængde datatrafik via din internetforbindelse.

Krav

Følgende er nødvendigt, for at myUplink PRO skal kunne virke:

 • Et kompatibelt system – se myuplink.com
 • Internetforbindelse
 • Opdateret web-browser, som understøtter JavaScript eller myUplink-appen.

Komfort ved hjælp af opkobling 

Vi bestræber os altid på at maksimere effekten af hvert eneste produkt, samtidig med at vi fokuserer på systemet som helhed ved hjælp af den problemfri opkobling. Dermed kan vi tilbyde dig et bredt sortiment af smarte og højeffektive produkter, som forsyner hjem med køling, varme, ventilation og varmt vand. Ved at hente energi fra naturen kan du skabe det perfekte indeklima i boligen med minimal påvirkning af miljøet. Det er det allervigtigste for os. En gennemtænkt løsning.

Har du spørgsmål til myUplink PRO?

Tag kontakt til din Vølund salgskonsulent, og hør mere om, hvordan du kommer godt i gang.

keyboard_arrow_up
Loading...