Få en gennemtænkt varmeløsning

Vil du selv holde styr på alle de løse ender, eller vil du have fagfolk til at stå for det? Vælger du Vølund Varmeteknik, tager vi hånd om dig i alle faserne.

Hos Vølund Varmeteknik får du mere end et produkt. Du får en gennemtænkt varmeløsning, der tager højde for lige netop din situation. Vi er med dig i hele processen. Lige fra dimensionering af varmeløsningen til installation og service.

Læs mere

Gennemtænkte varmeløsninger og varmepumper fra Vølund Varmeteknik

Spar på varmeregningen

Med en varmepumpe, jordvarmeanlæg eller et pillefyr kan du spare helt op til 50% af din varmeregning. Det gælder særligt dig, der varmer dit hus op med et oliefyr.

Din garanti

Med en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik er du sikret driftssikre produkter. Vi tilbyder mindst 2 års garanti på alle vores produkter.

Miljørigtig løsning

Varmepumper og pillefyr er begge miljøvenlige varmeløsninger, der varmer dit hus op ved hjælp af jordens egne ressourcer. Det er sund fornuft.

Hvad er en varmepumpe? Og hvordan virker den?

Der findes forskellige typer varmepumper, men fælles for dem alle er, at de er energieffektive og miljørigtige varmeløsninger. De udnytter varmen i enten jorden eller luften, og kan levere op til 5 gange så meget varmeenergi, som de bruger i el-energi.

En varmepumpe er altså ikke kun godt for klimaet i dit hus og her på jorden – den kan også spare dig penge på varmeregningen.

Læs mere om varmepumper

Varmepumper til alle typer boliger

Hvilken type varmepumpe du bør vælge afhænger af flere ting som boligtype, beliggenhed og dit varmebehov. Hos Vølund Varmeteknik leverer vi jordvarmepumper, luft til vand-varmepumperluft til luft-varmepumper til sommerhuse og boligventilations-varmepumpe, der tilsammen dækker langt de fleste behov

Vi er eksperter på området og står altid klar med hjælp og rådgivning, så du får den helt rigtige varmepumpe.

Læs mere om vores forskellige typer varmepumper

ER DU NYBYGGER?

Få høj komfort året rundt i dit drømmehjem

Vælg den rigtige varmeløsning til jeres nye hus. Det er med til at sikre din families komfort og frihed mange år frem i tiden.

Læs mere

En luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik har erstattet et træpillefyr og sørger for en behagelig varme i hele huset - og samtidig slipper Allan Buch fremover for at bære 500 poser træpiller á 16 kg ned i kælderen i løbet af fyringssæsonen.

Læs mere om Allan Buchs skifte til luft-til-vand varmepumper

Få tryghed året rundt med Vølund Serviceabonnement

Hos Vølund Varmeteknik tager vi os gerne af det årlige serviceeftersyn, vedligeholdelse og akut support af dit varmepumpeanlæg.

Når du tilmelder dig Vølund Serviceabonnement, får du ikke blot gennemført det lovpligtige, årlige serviceeftersyn af din varmepumpe. Du får også et professionelt serviceteam fra Vølund Varmeteknik i ryggen. Det er din garanti for stabilitet og tryghed året rundt.

Læs mere og tilmeld dig Vølund Serviceabonnement

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på nye tendenser, miljømæssige tiltag og lovpligtige krav indenfor varmeløsninger til din bolig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

keyboard_arrow_up
Loading...