S1256

Jordvarmeanlæg i særklasse – ekstra fokus på klimaet

S1256 er varmepumpen til den kræsne boligejer, der forventer høj effektivitet kombineret med energibesparelser og klimavenlige løsninger.

Kontakt din lokale installatør, og få mere at vide

Energieffektivitet helt i top 

Energieffektivitet, miljøvenlighed og driftssikkerhed. En jordvarmepumpe er det oplagte valg til dig, der ikke vil gå på kompromis – og som har brug for at opvarme mange kvadratmeter på en miljørigtig måde. S1256 er vores nye intelligente inverterstyrede jordvarmepumpe, som opvarmer huse op til 400 m2 med en SCOP-værdi på imponerende 5,94.

SCOP angiver energieffektivitet – jo højere tal, desto større energieffektivitet – og et SCOP-tal på 5,94 betyder, at jordvarmeanlægget giver 5,94 gange energi tilbage, end du tilfører den.

Betjening over wifi og fuldt overblik over forbruget 

Vølunds S-serie varmepumper har indbygget wifi og mulighed for trådløst tilbehør, og dermed får du fuld kontrol over jordvarmeanlægget fra din smartphone eller tablet. Det gør betjeningen let som en leg – og du har altid fuldstændig overblik over både komfortniveauet og energiforbruget.

Optimal udnyttelse af energien 

Intelligent varmestyring og optimal udnyttelse af strøm, når den er billigst, er en selvfølge. I hvert fald når det gælder Vølunds pumper fra F-serien og S-serien. Og dermed selvfølgelig også S1256.

Læs mere om Smart Price Adaptation


3 forskellige størrelser 

S1256 fås i tre størrelser: 1,5-8 kW, 3-13 kW og 4-18 kW. Jordvarmeanlægget er velegnet til huse på op til ca. 400 m2, og det er det ideelle valg til både nybyggeri og udskiftning af et eksisterende jordvarmeanlæg.

Ekstra klimavenlig varmepumpe

Ikke blot er S1256 vores mest energieffektive jordvarmepumpe nogensinde. Den er også den mest klimavenlige, da kølemidlet, som bruges i pumpen, er nyt. 

Kølemidlet i S1256 er R454B, som har et globalt opvarmningspotentiale (GWP) på 466. I modsætning til SCOP skal GWP-tallet gerne være så lavt som muligt, og 466 er lavt.  

Til sammenligning ligger ældre typer kølemidler typisk på 2.000 – 4.000 GWP, så her er der virkelig tale om en jordvarmepumpe, der mindsker miljøpåvirkningen uden at give køb på hverken komfort eller effekt.

Højere varmtvandskapacitet end sine forgængere

Når du skal investere i et jordvarmeanlæg, er det vigtigt at kigge på kapaciteten. Hvor meget varmt vand kan pumpen levere? S1256 kan levere 275 liter varmt vand, og dermed ligger jordvarmepumpen i den højeste effektivitetsklasse for produktniveau A+.

Det får du med S1256 jordvarmeanlæg

Effektregulering 

Inverterstyret kompressor sikrer det korrekte energiforbrug, da pumpen automatisk tilpasser sig varmebehovet. 

Klimavenligt kølemiddel

R454B er et nyt og langt mere klimavenligt kølemiddel med et GWP på kun 466.

Nem betjening

Jordvarmepumpen kan betjenes enten via brugervenlig touchskærm eller telefon/tablet.

Banebrydende SCOP-værdi 

Jordvarmepumpens SCOP-værdi på 5,94 er historisk høj. Det gør S1256 til en pumpe i absolut topklasse. 

Lydsvag pumpe

I Vølund har vi mange års erfaring med at producere lydsvage produkter – og det gælder i dén grad også S1256. 

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...