Luft til vand-varmepumpe

Her finder du dokumenter og vigtig information om Vølunds luft til vand-varmepumper. 

Finder du ikke det du søger, kan du finde mere information om de enkelte modeller her - eller kontakte os på (+45)97172033 

Vølund jordvarmepumper - spar penge med jordvarme

Brugervejledninger til udgåede modeller

Oplever du driftsforstyrrelser på din varmepumpe, kan problemet i mange tilfælde løses ved at kigge i brugervejledningen. Vi har listet de mest gængse, udgåede Vølund modeller nedenfor. 

 


Tilbehør/styringer


Kvikguide til installation

Dokumenter til aktuelle modeller

​Har du en kunde, som har konstateret en driftsforstyrrelse? Nogle gange kan man være heldig, at driftsforstyrrelsen kan løses ved at kigge i bruger- og installationsvejledningen.

Du kan finde vejledninger til de nyeste modeller nedenfor. Hvis du mangler energimærkninger eller lignende, skal du kigge under de enkelte produkter her 


Find model her


Installation af en luft til vand-varme­pumpe

Ved installation af en luft til vand-varmepumpe skal man være opmærksom på, at nogle kommuner fx har afstandskrav til skel.

Man bør endvidere ikke udføre en varmepumpe installation under eller i nærheden af soverum, selvom varmepumpen er støjsvag. Nogle kommuner har ekstra store krav til støjniveau i tæt bebyggede områder. Derfor bør dette undersøges før installation af den nye luft til vand-varmepumpe.

Hvordan udføres installationen af en luft til vand-varmepumpe?

Installationen af en ny luft til vand-varmepumpe tager normalt op til to arbejdsdage. Her må kunden således forvente at være uden reelt varme, i hvert fald den ene arbejdsdag. Det nuværende varmeanlæg fx et oliefyr fjernes. Herefter trækkes, der rør ind til det pågældende rum med en varmtvandsbeholder, og der laves hul til varmepumpens rør.

Afslutningsvist monteres de elektriske komponenter indenfor. Varmepumpen opstilles udenfor med god afstand til omkringliggende genstande og underlaget. Til sidst føres rørene fra den udvendige luft til vand-varmepumpe ind til den indvendige varmtvandsbeholder.

Checkliste til installatører 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores varmepumper.

call (+45) 97 17 20 33
email info@volundvt.dk

 

Bliv kontaktet

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.
keyboard_arrow_up
Loading...