Vølund Komplet – få mere ud af din varmepumpe

Når du vælger jordvarme eller en luft til vand-varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, er det kun nødvendigt med én styring til opvarmning, varmt brugsvand, køling og ventilation. Vi kalder det Vølund Komplet.

Komfort, indeklima og varme i én samlet løsning

Når du bygger din drømmebolig, er komfort, indeklima og varmeløsning af afgørende betydning. Med Vølund Komplet får du det hele i én samlet løsning. Og med én samlet styring til opvarmning, brugsvand, køling og ventilation bliver det ikke nemmere at betjene.

Vølund Komplet kan med andre ord opfylde alle dine behov med et bredt tilbehørsprogram og muligheder for udbygning, uanset om du vælger jordvarme eller luft til vand-varmepumpe.

Det får du med Vølund Komplet

Én samlet styring til overvågning af opvarmning, varmt brugsvand, køling og ventilation.

Mulighed for automatisk sænkning af varmeforbrug i ferier. Læs mere om Smart Home.

Øget komfort og bedre indeklima med ventilation og mulighed for køling.

Vølund Komplet – komfort til din boligdrøm

Bliv klogere på Vølund Komplet her.

Vælg en gennemtænkt varmeløsning, når du bygger

Der bliver i dag stillet store krav til energieffektiviteten i nybyggede huse. Det har en positiv afsmitning på både miljø og varmeregning, især fordi de nye huse er meget velisolerede. Det stiller til gengæld også store krav til ventilationen for at sikre et godt indeklima og optimal komfort. Derfor er Vølund Komplet en rigtig god løsning.

Læs mere om vores gennemtænkte løsning

Komplet overblik

Med én samlet styring til opvarmning, varmt brugsvand, ventilation og køling er du sikret komplet overblik døgnet rundt via NIBE Uplink™.

Bliv klogere på NIBE Uplink™

Komplet brugervenlighed

Vores brugervenlige menu på NIBE Uplink™ sørger for, at du nemt kan indstille og styre varmeløsningen, så den matcher dine rutiner.

Komplet driftssikkerhed

Når du vælger Vølund Varmeteknik, kan du altid være sikker på, at din varmepumpe er korrekt dimensioneret. Det sikrer en driftssikker, stabil og økonomisk varmeløsning. Og så er vi kun et opkald væk, hvis der skulle opstå driftsforstyrrelser.

Læs mere om Vølund Service til varmepumper

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...