Tilmeld dig vores
Vølund Service­abonnement

Er du ny kunde, kommer du nemt i gang med dit Vølund Serviceabonnement ved at udfylde nedenstående formular.

Tilmeld serviceabonnement

Vi sender efterfølgende betalingsinformationer til dig på den indtastede e-mail. Din tilmelding til serviceabonnementet træder først i kraft, når vi har modtaget din indbetaling. 

Vær opmærksom på, at hvis du tegner et serviceabonnement lige nu, så gælder dit abonnement fra 1. april 2022 (for perioden 1. april 2022 til 31. marts 2023), og du vil automatisk modtage information om gentegning af abonnement for 2023/24.

Hvis din varmepumpe er installeret efter 1. april i indeværende abonnementsår, og hvis anlægget ér blevet startet op og indreguleret, så skal du først tilmelde dig serviceabonnementet i efterfølgende serviceår. Det vil sige, hvis din varmepumpe er installeret den 15. april 2022, så skal du først tilmelde dig serviceåret for 2023/24. Først på dette tidspunkt skal du nemlig have foretaget et service-tjek. Du kan vælge serviceår 2023/24 længere nede i formularen. 

Pris for serviceåret 1. april 2022 til 31. marts 2023

Fra 2.875,- inkl. moms.

Se prisen for serviceabonnement på dit anlæg ved at indtaste dine anlægsoplysninger herunder.

Spørgsmål til Vølund Service­abonnement?

Har du spørgsmål til vores serviceabonnement? Få svar på de ofte stillede spørgsmål her. Du er også meget velkommen til at kontakte os på:

call (+45) 96 94 97 32
email abo@volundvt.dk

Tilmeld dig her

2.875,- inkl. moms

for serviceåret 1. april 2022 til 31. marts 2023
Bestil serviceabonnement
Klik her, hvis du vil vide mere om vores serviceabonnement og de nærmere detaljer. Vær opmærksom på, at ovennævnte pris kun gælder for et standardanlæg bestående af ét anlæg.

Ønsker du at bestille et serviceabonnement på en anden Vølund model end de modeller, som allerede er registreret ovenfor?


- så kontakt os her for en pris ...
Kontakt service afd.
Klik her, hvis du vil vide mere om vores serviceabonnement og de nærmere detaljer. Vær opmærksom på, at ovennævnte pris kun gælder for et standardanlæg bestående af ét anlæg.

Hvor finder jeg serie-nummeret til mit Vølund-produkt?

Serie-nummeret har 14 cifre varierer afhængig af Vølund produkt. Også placeringen af serie-nummeret varierer og findes i brugervejledningen til dit produkt.

Information om installationsadressen

Vi bruger din email, når vi skal informere dig om tidspunktet for det årlige servicebesøg, ligesom vi gerne vil sende dig praktiske informationer om garantier, service generelt samt informationer om dit produkt. Når du har indtastet din email, accepterer du derfor, at vi kan sende dig service-oplysninger pr. e-mail og sms.
keyboard_arrow_up
Loading...