Tilmeld dig
Vølund Service­abonnement

Som ny kunde kan du nemt tilmelde dig Vølund Serviceabonnement, hvor vi varetager det årlige serviceeftersyn, vedligeholdelse og support af dit varmepumpeanlæg.

Du tilmelder dig med 5 nemme steps nedenfor. Vores service-år løber fra 1. april til 31. marts. Når du tilmelder dig, så vær opmærksom på hvornår din varmepumpe er installeret for at vælge det korrekte serviceår. På den måde undgår du at betale for et abonnement, du ikke har brug for. Når først du er tilmeldt, modtager du automatisk information om gentegning af serviceabonnement året efter. 

Spørgsmål til Vølund Service­abonnement?

Har du spørgsmål til vores serviceabonnement? Få svar på de ofte stillede spørgsmål her. Du er også meget velkommen til at kontakte os på:

call (+45) 96 94 97 32
email abo@volundvt.dk

Tilmeld dig her

Bemærk: Vi udfører kun service på varmepumper/anlæg fra Vølund.

1. Vælg periode for Vølund Serviceabonnement
2. Vælg anlægstype

Ønsker du at bestille et serviceabonnement på en anden Vølundmodel end de modeller, som allerede er registreret ovenfor?


- så kontakt os her for en pris ...
Kontakt service afd.
Klik her, hvis du vil vide mere om vores serviceabonnement og de nærmere detaljer. Vær opmærksom på, at ovennævnte pris kun gælder for et standardanlæg bestående af ét anlæg.

Hvor finder jeg serie-nummeret til mit Vølund-produkt?

Serie-nummeret har 14 cifre varierer afhængig af Vølund-produkt. Også placeringen af serie-nummeret varierer og findes i brugervejledningen til dit produkt.
3. Vælg dine tilvalg til Vølund Serviceabonnement
Opnå gaderabat I kan opnå rabat, hvis to eller flere husstande på din vej koordinerer serviceeftersynet, så vi kan få adgang til jeres boliger på den samme dag. Når du vælger gaderabat, kontakter vi dig angående denne type serviceabonnement.
Flere end én varmepumpe? Skal du tegne abonnement for flere Vølund varmepumper end én, kontakter vi dig for at tegne et serviceabonnement for flere varmepumper.

Bemærk: Alle varmepumper/anlæg skal være fra Vølund.
4. Dine faktureringsoplysninger
Vi sender efterfølgende betalingsinformationer til dig på den indtastede e-mail. Din tilmelding til serviceabonnementet træder først i kraft, når vi har modtaget din indbetaling.
5. Information om installationsadressen
BEMÆRK: Vi bruger din emailadresse, når vi skal informere dig om tidspunktet for det årlige servicebesøg, ligesom vi gerne vil sende dig praktiske informationer om garantier, service generelt samt informationer om dit produkt. Når du har indtastet din emailadresse og dit telefonnummer, accepterer du derfor, at vi kan sende dig serviceoplysninger pr. e-mail og sms.
keyboard_arrow_up
Loading...