Vølund er en del af NIBE

Vølund Varmeteknik er en del af den svenske industrikoncern NIBE, der er en af verdens førende virksomheder i varmebranchen. Det betyder, at du får varmepumper af høj kvalitet, innovation og fremtidssikring.

Varmepumper udviklet til det danske klima

Vores varmepumper bliver produceret i Sverige hos NIBE Energy Systems. De er udviklet til at passe til det danske klima, hvor du kan skabe et perfekt indeklima året rundt – uanset om der er hedebølge eller minusgrader.

NIBE varmepumperne bliver tilpasset det danske marked, da hvert land har sine egne vind- og vejrforhold samt lovgivning. Derfor kan du altså ikke købe en svensk NIBE varmepumpe og installere den i Danmark. 

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Vil du gerne have en effektiv og miljøvenlig opvarmning af dit hus? Så er en varmepumpe et oplagt valg.

Varmepumper er meget energieffektive, da de genbruger energien fra jorden og luften. Det betyder, at du mindsker dit energiforbrug og miljøbelastningen. Og at du får en billigere varmeregning.

Bliv klogere på fordele og ulemper ved en varmepumpe  

NIBE er en af verdens førende virksomheder i varmebranchen. Det drager vi nytte af

Det har stor betydning for os at være en del af NIBE. Det er nemlig med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og -forbedringer. På den måde kan vi hele tiden tilbyde miljøvenlige og energieffektive produkter til danskerne.

Er du nysgerrig på NIBEs forretningsmål og værdier, kan du læse mere om dem ved at klikke på vores forretningsprincipper og værdisæt her. Du er også velkommen til at se mere på NIBEs hjemmeside.

Læs mere om NIBE

Se, hvordan vi producerer varmepumperne i Sverige

Få en gennemtænkt og grøn varmeløsning

Overvejer du at investere i en miljøvenlig NIBE varmepumpe fra Vølund? Start med at læse om de forskellige typer af varmepumper.

Se de forskellige varmepumpetyper

keyboard_arrow_up
Loading...