VVS-firma tog egen medicin - og halverede varmeregningen

Ud med oliefyret og ind med et pillefyr. Ny energikilde har halveret varmeregningen hos Skørping VVS - og samtidig er der skruet op for varmen.

Til daglig giver vvs-installatør Jess Dorf fra Skørping VVS sine kunder gode råd om, hvordan de kan energirenovere deres boliger og spare på varmeregningen. En dag lyttede han til sig selv og udskiftede firmaets oliefyr med et træpillefyr - og det halverede varmeregningen.

- Tidligere brugte vi for 30.000 kr. olie om året. Nu kan vi varme hele værkstedshallen og vores 100 kvm. kontor- og velfærdsområder op for kun 15.000 kr. Det svarer næsten til en ekstra månedsløn efter skat, fortæller Jess Dorf med et lille smil i mundvigen og tilføjer:

- Oven i købet har vi tilladt os den luksus at skrue to-tre grader op for varmen i værkstedshallen, så det er mere behageligt for medarbejderne. Der er fem-seks meter til loftet, så det kræver faktisk en hel del ekstra energi, men det er med i regnestykket.

Derfor skal du vælge pillefyret

Med et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er du sikret en driftsøkonomiak varmeløsning. Vores Pellux kedler overholder alle krav til EN303-klasse 5, der er den højeste virkningsgrad på markedet. Pellux kedlernes Co2-udledning er desuden én af de laveste på markedet med en energi- og miljømærket A. Pillefyr fra Vølund Varmeteknik er derfor til et billigt og miljøvenligt alternativ.

Læs mere om pillefyr her

"Et træpillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr, og det kræver ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, og træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt."

— Jess Dorf, vvs-installatør fra Skørping VVS

Populær varmeløsning

Træpillefyret er et Pellux 100 fra Vølund Varmeteknik og er samme type, som Skørping VVS anbefaler sine kunder, der typisk bor på ejendomme med et olie- eller naturgasfyr.

- Med et træpillefyr sikrer du dig en effektiv og miljørigtig forbrænding. Udover at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning, forklarer Jess Dorf. Han oplyser, at det er en populær varmeløsning, som nemt kan tilkobles det eksisterende rørsystem.

- Et træpillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr, og det kræver ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, og træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt.

Pillefyret tænder automatisk, er selvrensende og pærelet at betjene og hælde træpiller i, som vvs-installatøren siger:

- Vi har en rutine med, at sidste mand fylder magasinet op med træpiller, inden han holder fyraften. Så er her altid dejligt varmt næste dag. Det er sket, at det er blevet glemt op til en weekend, men så var der jo en, som måtte give "kvajekage" om mandagen, og det er heller ikke så skidt, griner Jess Dorf.

Hos Skørping VVS glæder indehaver Jess Dorf sig over en halvering af varmeregningen, efter oliefyret blev erstattet af et Pellux 100 træpillefyr fra Vølund Varmeteknik.

 

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal træffe beslutningen om, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmeløsning i form af et pillefyr fra Vølund Varmeteknik, hjælper vi dig med at dimensionere størrelsen korrekt til netop dit behov. Og når pillefyret først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...