Tilmeld dig vores
Vølund Service­abonnement

Er du ny kunde, kommer du nemt i gang med dit Vølund Serviceabonnement ved at udfylde nedenstående formular.

Vi sender efterfølgende betalingsinformationer til dig på den indtastede e-mail. Din tilmelding til serviceabonnementet træder først i kraft, når vi har modtaget din indbetaling. 

Vær opmærksom på, at hvis du tegner et serviceabonnement lige nu, så gælder dit abonnement for perioden 1. april 2021 til 31. marts 2022.

Ønsker du først at tegne abonnement gældende for næste abonnementsår (1. april 2022 til 31. marts 2023), bedes du afkrydse denne periode i feltet under dine personlige oplysninger i tilmeldingsformularen.

2.740,- inkl. moms

for serviceåret 1. april 2021 til 31. marts 2022
Bestil serviceabonnement
Klik her, hvis du vil vide mere om vores serviceabonnement og de nærmere detaljer. Vær opmærksom på, at ovennævnte pris kun gælder for et standardanlæg bestående af ét anlæg.

Ønsker du at bestille et serviceabonnement på en anden Vølund model end de modeller, som allerede er registreret ovenfor?


- så kontakt os her for en pris ...
Kontakt service afd.
Klik her, hvis du vil vide mere om vores serviceabonnement og de nærmere detaljer. Vær opmærksom på, at ovennævnte pris kun gælder for et standardanlæg bestående af ét anlæg.

Hvor finder jeg serie-nummeret til mit Vølund-produkt?

Serie-nummeret har 14 cifre varierer afhængig af Vølund produkt. Også placeringen af serie-nummeret varierer og findes i brugervejledningen til dit produkt.
Vi bruger din email, når vi skal informere dig om tidspunktet for det årlige servicebesøg, ligesom vi gerne vil sende dig praktiske informationer om garantier, service generelt samt informationer om dit produkt. Når du har indtastet din email, accepterer du derfor, at vi kan sende dig service-oplysninger pr. e-mail og sms.
keyboard_arrow_up
Loading...