Har du brug for hjælp?

Oplever du driftsforstyrrelser eller andre problemer med din varmeløsning, står vores servicevagt klar til at besvare dine henvendelser.

Kontakt servicevagt

Tryghed i hverdagen

Når først din varmeløsning fra Vølund Varmeteknik er installeret og kører, er der ikke meget at tænke over for dig. Men står du pludselig uden varme og varmt vand, skal du have nem adgang til support, så problemet hurtigt kan udbedres. Det har du hos Vølund Varmeteknik. Vi sidder klar ved telefonen og har et serviceteam af faguddannede teknikere, der kan rykke ud, hvis der skal mere end telefonisk support til at løse problemet. Det giver dig sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Service og support - din sikkerhed

Hvordan er det nu med serviceaftaler og support hos Vølund Varmeteknik?

For at gøre det lettere for dig, har vi samlet de spørgsmål, som vi bliver stillet i det daglige af både eksisterende og nye servicekunder.

Se spørgsmål og svar vedr. service, support og eftersyn

Det årlige serviceeftersyn 

Myndighederne kan kræve dokumentation for, at eftersynet af din varmepumpe er udført efter gældende krav. Når eftersynet er udført, giver vi dig den nødvendige dokumentation for, at alle regler er fulgt. Tegner du et serviceabonnement hos Vølund Varmeteknik, er dit kontrolkort fra det årlige eftersyn i begge tilfælde din dokumentation for, at disse krav er fulgt.

Læs mere om Vølund Serviceabonnement og service på din varmepumpe

Service året rundt

Problemer med varme og varmt vand kommer sjældent belejligt. Hos Vølund Varmeteknik prioriterer vi derfor at være tilgængelige i så høj grad som overhovedet muligt. Det gælder særligt i fyringssæsonen mellem den 1. oktober og den 31. marts, hvor en driftsforstyrrelse på din varmeløsning er ekstra kritisk. Her sidder vi klar til at besvare dine henvendelser fra kl. 07.00 - 20.00 i hverdage og fra kl. 08.00 - 20.00 i weekender og helligdage.

SERVICEVAGT

97 17 20 52

Vølund servicevagt

SERVICEVAGT

97 17 20 52

Vølund servicevagt

Du kan ringe i dette tidsrum

1. oktober - 31. marts
Hverdage: kl. 07.00 - 20.00
Weekend/helligdage: kl. 08.00 - 20.00

1. april - 30. september
Mandag - torsdag: kl. 07.00 - 16.00
Fredag: kl. 07.00 - 15.00

Har du brug for hjælp uden for ovenstående åbningstid, kan du altid ringe på 97 17 20 52 og få telefon-support, dog mod ekstra betaling.


Oplever du driftsforstyrrelser

Oplever du driftsforstyrrelser på din varme- eller ventilationsløsning, kan problemet i mange tilfælde løses ved at kigge i brugervejledningen.

Find din brugervejledning her

Service i hele landet

Uanset hvor i landet du bor, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig, hvis det ikke er muligt at løse dit problem med telefonsupport. Vores teknikere medtager de originale Vølund reservedele i deres servicevogn, så du kan få serviceret dit anlæg med det samme.

Vil du høre mere om service, support og eftersyn?

Ønsker du at vide mere om vores Vølund Service? Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du er også meget velkommen til at kontakte os på:

call (+45) 97 17 20 52
email abo@volundvt.dk

 

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.
keyboard_arrow_up
Loading...