Nyheder


Energirenovering med varmepumper er et oplagt marked for el-fagfolk

1. maj 2018

Vølund Varmeteknik står klar med sparring og gennemtænkte varmeløsninger til elektrikere og el-installatører, der har fokus på bæredygtig energirenovering og som ønsker hjælp til fx projektering af luft-til-vand varmepumper og jordvarmeanlæg. 

 

Vølund Varmeteknik har specialiseret sig i større varmeløsninger - som her 4 stk. F2120 luft-til-vand varmepumper på i alt 80 kW på Kaløvig havn. Løsningen er en gevinst for miljøet og for Kaløvig Bådelaug, som sparer ca. 145.000 kr. om året.

 

Vølund Varmeteknik har mere end 140 års erfaring på det danske marked og over 40 års praktisk erfaring inden for energieffektive og klimavenlige varmeløsninger til dansk boligbyggeri, landbrug, institutioner og erhverv, og man oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel på bæredygtig energirenovering og gennemtænkte løsninger:

- Stadig flere fokuserer på samspillet mellem energi- og ventilationsløsninger. Både professionelle og private ser på faktorer som komfort, kvalitet og energioptimering. Derfor hjælper vi med rådgivning, dimensionering og projektering af blandt andet jordvarmeanlæg, luft-til-vand varmepumper samt ventilationsanlæg ved energirenovering og større bygge- og projektopgaver, fortæller salgs- og marketingchef Niels Peter Skov.

 

Grøn energi

Der er både sund fornuft og god økonomi i klimavenlige løsninger. Det gælder for private forbrugere og i høj grad også for elektrikerne og el-installatørerne. Hele 30 % af alt nybyggeri opføres med varmepumper. Hertil kommer et voksende marked for energirenovering, idet der er kommet stor fokus på brug af luft-til-vand varmepumper ved udskiftning af gamle oliefyr.

Under mottoet ”Få succes med bæredygtig energirenovering” byder Vølund Varmetekniks projektafdeling ind med mange års erfaring på området og står klar på messen til at fortælle mere om, hvordan elektrikere og el-installatører kan få direkte adgang til årtiers akkumuleret viden og dokumenterede resultater, der gavner forretningen.

- Uanset om der er tale om renovering eller nybyggeri, er der behov for et overblik, der sørger for, at alle kompetencer spiller samme, og vores projektafdeling står klar med sparring og rådgivning fra start til slut. Elektrikere og el-installatører kan derfor roligt kaste sig ud i at tilbyde kunderne klimavenlige løsninger og bæredygtig energirenovering – vi er gerne behjælpelige med at sikre den optimale løsning og en god forretning, forklarer Niels Peter Skov.

El-branchen kan møde Vølund Varmeteknik på fagmessen El & Teknik, der afholdes i Odense den 15.-17. maj.


Download


Yderligere oplysninger:

Niels Peter Skov
Salgs- og marketingchef

E-mail: nps@volundvt.dk
Tlf.: 26 73 07 51

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...