Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen - Sydjylland

Hos Vølund Varmeteknik A/S er vi markedsleder inden for varmetekniske produkter. Det er vi af 2 grunde: Vi sælger markedets bedste produkter, og vi yder markedets bedste service. Vil du med på vores vækstrejse?

Du får en grundig oplæring og løbende uddannelse, så du bliver ekspert på vores produkter. Og du får frihed og ansvar til at drive vores salg i Sydjylland, hvor en god kundeportefølje står klar til dig.

Kør ud hjemmefra og giv kunderne kvalitet

Du bruger din dag ude hos kunderne, som primært er VVS-installatører, men også elektrikere og kølefirmaer. Du rådgiver dem i, hvordan de bruger vores produkter, og du fortæller om de tekniske specifikationer. Det er rådgivning på højt teknisk niveau, og gennem din ærlige dialog bygger du stærke relationer med dine kunder. Det geografiske område, som du forventes at dække, vil være fra Varde til Vejle i nord til grænsen i syd - så det vil være optimalt, hvis du bor indenfor dette område.

Få grundig oplæring og løbende træning

Bag dig har du en stærk teknisk organisation, der har masser af knowhow og kan rådgive dig og kunderne i brugen af de enkelte produkter.

Den viden bygger vi også på dig. Vores claim er kvalitet, så når du starter får du en meget grundig oplæring, så du kommer i dybden med alle vores produkter. Du kommer også til at indgå i et professionelt salgsteam med mange års erfaring indenfor branchen, og dine salgskolleger står klar til at byde dig velkommen og dele ud af deres erfaringer. 

Hos Vølund Varmeteknik arbejder vi hver dag på at skabe miljøvenlige og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

Læs mere om vores miljøvenlige varmeløsninger

Solid teknisk viden og salgserfaring

  • check Du har solid teknisk indsigt – det kan være, at du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også have opbygget solid viden om VVS-branchen på anden vis, ligesom du meget gerne må have kendskab til salg af ventilationsprodukter
  • check Du har god erfaring med salg, og du brænder for at give kunderne en god og ærlig rådgivning
  • check Du er god til at strukturere din hverdag, så du planlægger dine kundebesøg med mindst mulig spildtid
  • check Og så er du målrettet og har fokus på det langsigtede mål om at levere kvalitet hver gang

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommerciel chef Niels Peter Skov på 26 73 07 51.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Teknisk salgskonsulent” til Niels Peter Skov på nps@volundvt.dk. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send os din ansøgning snarest ....

Vi glæder os til at høre fra dig.

En del af NIBE

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så vi hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

Læs mere om NIBE

keyboard_arrow_up
Loading...