IT-udvikler til integrationer

Vil du gerne stå i spidsen for IT-integrationer på tværs af organisationen hos Vølund Varmeteknik? Har du erfaring med ERP-systemer, og brænder du for at skabe værdi? Og vil du gerne arbejde i Microsoft Dynamics 365? Så er det måske dig, vi er på udkig efter...

Hos Vølund Varmeteknik er vi ved at udvikle og strømline de digitale processer, så disse afspejler strategien om at blive mere kunde- og dataorienteret. Derfor søger vi nu en IT-udvikler, der kan binde virksomhedens IT-systemer sammen til at understøtte virksomhedens arbejdsprocesser.

Dine opgaver

Vølund Varmeteknik A/S er en del af Nibe koncernen, og de benytter Infor XA som ERP system. Vølund har en serviceafdeling med meget stor aktivitet og tilkøbt Microsoft Dynamics 365, hvor alle landsdækkende servicemontører gennem PC eller Ipad onsite opretter og registrerer varer, tidsforbrug mv.

Din primære opgave vil være at skabe integration og udvikle mellem disse systemer, men også til andre dele af organisationen, herunder kundesupport og salgsafdelingen. Du kommer også til at arbejde med og udvikle værktøjer til at udtrække data og analyserapporter.

På sigt kan du få en central rolle i Nibe koncernen, hvor man kan drage nytte af dine erfaringer hos Vølund Varmeteknik. Du vil i stillingen referere til CFO og naturligvis få en hotline til den nuværende eksterne samarbejdspartner, der kan informere dig om nuværende set up.

Hvem er du?

Som person tilegner du dig hurtigt ny viden og har en god forståelse for tekniske problemstillinger. Du tager selvstændigt initiativ og beslutninger og kan styre dine opgaver i mål. Du er struktureret og påtager dig gerne en koordinerende rolle. Desuden er du opsøgende over for kolleger rundt i organisationen. Da jobbet inkluderer stor kontakt på alle niveauer i organisationen, er det nødvendigt, at din kommunikation både skriftligt og mundtligt er klar og imødekommende.

Din baggrund

Du har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau eller har erfaring fra en tilsvarende stilling. Ideelt har du erfaring med Microsoft Dynamics 365, men det er ikke et krav. Du har erfaring i at integrere IT-systemer.

Vores forventninger til dig

Som person er du serviceorienteret og med et godt overblik. Du fungerer godt i rollen som IT-specialist, der samler trådene, og du er god til at agere i en travl hverdag. Du er imødekommende og fleksibel og kan begå dig på alle niveauer i virksomheden. Du er i stand til at motivere dig selv, og din kombination af godt humør og vedholdenhed sikrer, at du når dine egne og virksomhedens mål.

Det kan vi tilbyde dig

Som vores nye kollega kan vi tilbyde dig et job i en solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har stor indflydelse på planlægning af din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening med arrangementer. Du kommer til at indgå i et velfungerende team med høj anciennitet og stor stabilitet.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Peak Rekruttering. 

Søg her

Har du spørgsmål til stillingen og mulighederne heri, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Allan Jessen hos Peak Rekruttering på +45 27 79 54 49.

Bliv en del af den grønne omstilling

Hos Vølund Varmeteknik vil vi medvirke til en generel bevidsthed om de alternative varmeløsninger, der kan være med til at bidrage positivt i retning af en grøn omstilling. Derfor tilbyder vi bæredygtige og miljøvenlige energiløsninger på tværs af kategorier og arbejder vi hver dag på at udvikle energieffektive og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

keyboard_arrow_up
Loading...