Back office / administrativ kontorassistent - HERNING

Hos Vølund Varmeteknik A/S er vi markedsleder inden for varmetekniske produkter. Det er vi af 2 grunde: Vi sælger markedets bedste produkter, og vi yder markedets bedste service. Vil du med på vores vækstrejse?

Du får en grundig introduktion, så du lærer vores kunder og vores organisation godt at kende. Og du får faste arbejdstider i en succesfuld organisation, hvor vi sammen gør det sjovt at gå på arbejde.

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Du tilbydes en fuldtidsstilling i et velfungerende team bestående af erfarne og kompetente kolleger, hvor dine daglige arbejdsopgaver blandt andet vil omfatte:

  • Fakturering / kreditering
  • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail og telefon
  • Håndtering af abonnementer for vores servicekunder, herunder tilbudsafgivelse, disponering af eftersyn samt gadeaftaler
  • Ansøgninger i forbindelse med indhentning af energibesparelser 
  • Opfølgning på kvalitetssikring i forbindelse med ISO-procedurer
  • Kontakt til eksterne serviceteknikere og 
samarbejdspartnere

Du skal sætte en ære i at udføre professionel service både overfor vores kunder og internt i virksomheden, og vi lægger stor vægt på, at du har lyst til den daglige telefonkontakt, samtidig med at du løser administrative opgaver.

Hos Vølund Varmeteknik arbejder vi hver dag på at skabe miljøvenlige og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

Læs mere om vores miljøvenlige varmeløsninger

 

Baggrund

Du er formentlig uddannet kontorassistent og har tilegnet dig nogle af de ovenstående kompetencer i din nuværende eller tidligere jobfunktion(er). Da vores virksomhed er i rivende udvikling og i kraftig vækst, har vi en travl hverdag, og dette betyder også, at det er et krav, at du kan opfylde følgende:

  • Forståelse for fakturering
  • Administrativ blæksprutte (alsidig)
  • Struktureret i sin hverdag samt kan have mange bolde i luften samtidigt
  • Robust og godt humør

Hvis du har erfaring og/eller teknisk indsigt fra en serviceafdeling, er dette helt klart en fordel, ligesom vi sætter pris på, at du har en positiv og åben tilgang til løsning af de daglige arbejdsopgaver. Vi prioriterer dog de personlige egenskaber højest, og skulle du mangle den tekniske indsigt, sørger vi for den nødvendige oplæring.

Kvalifikationer

Du trives med at have meget daglig telefonkontakt med vores kunder og sætter en ære i at kunne yde en engageret og professionel support til vores kunder.

Det er et krav, at du arbejder meget systematisk, og at du har et selvstændigt drive, så telefonbesvarelserne i forbindelse med serviceabonnementer bliver besvaret professionelt og løst i samarbejde med dine kolleger.

Du får naturligvis en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver, så optræder du professionelt med humor i din daglige omgang med kunder, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning. 

Vi tilbyder

En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har indflydelse på din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundheds-forsikring samt personaleforening med arrangementer. Du kommer til at indgå i et velfungerende serviceteam med høj anciennitet og stor stabilitet. 

En del af NIBE

Vølund Varmeteknik er i dag en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at vi kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så vi hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

Læs mere om NIBE

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Villy Damgaard-Jacbosen.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Back office” til Villy Damgaard-Jacobsen på vdj@volundvt.dk. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, da vi gerne vil have dig til at begynde hos os den 1. januar 2019, så send os din ansøgning snarest ....

Vi glæder os til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up
Loading...