Mangler vi lige præcis en som dig? Søg uopfordret

Passer en af vores opslåede stillinger ikke lige til din profil? Det skal ikke afholde dig fra at sende os en uopfordret ansøgning. Måske er du lige præcis dén, vi står og mangler – uden at vi ved det.

Søg uopfordret

Vi kan være det næste skridt i din karriere

Vølund Varmeteknik er en af de førende leverandører af bæredygtige varmeløsninger. Vi er i eksplosiv vækst og har høje ambitioner for fremtiden. Derfor tør vi godt garantere, at dit arbejdsliv kan nå nye højder hos os. 

Vi er mere end 50 medarbejdere, der arbejder inden for en bred vifte af funktioner. Hos os finder du blandt andet serviceteknikere, marketingmedarbejdere, tekniske sælgere, koordinatorer og indkøbere.

Selvom vi ikke har slået din drømmestilling op, kan vi muligvis godt bruge en som dig. Du sidder måske med nogle kompetencer, som vi kan få gavn af. Dem vil vi gerne høre om. 

Sådan søger du uopfordret

Er Vølund Varmeteknik det næste skridt i din karriere? Så send en uopfordret ansøgning til vores direktør Søren Krogh på sk@volundvt.dk. Du bedes skrive ”uopfordret ansøgning” i emnefeltet.

Vil du gerne være en del af Vølund Varmeteknik?

Se, hvad du kan forvente

6 gode grunde til at søge job hos os

Der er mange grunde til, hvorfor du skal sende en uopfordret ansøgning afsted til os. Her er 6 ting, du får ved at arbejde hos os:

 

En afvekslende hverdag med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder

Gode og engagerede kollegaer med en uformel omgangstone

Et omfattende onboarding-program

Løn efter kvalifikationer

5 ugers ferie og 5 feriefridage

Sundhedsordning og pensionsordning

Garanti for en god arbejdsplads

Et godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere vigtigt – både for dig og os. Derfor arbejder vi hos Vølund Varmeteknik hele tiden på at udvikle vores arbejdsplads. Det har resulteret i, at vi er blevet Great Place to Work-certificeret. Vi er stolte af at kunne sige, at 96 % oplever, at man som ny føler sig velkommen hos os.

Sådan er det at arbejde hos os

keyboard_arrow_up
Loading...