Koordinator til serviceafdeling

Hos Vølund har vi hver dag travlt med at booke eftersyn hos private kunder over hele landet. Derfor søger vi en serviceminded kollega til vores serviceafdeling.

Se, hvad det vil sige at arbejde hos Vølund

Om stillingen

Vi kan tilbyde en fuldtidsstilling på vores kontor i Herning. Du kommer til at blive en del af et velfungerende team bestående af erfarne og kompetente kolleger, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med vores fire nuværende service-koordinatorer. Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

 

  • Planlægning af serviceeftersyn for abonnementskunder telefonisk og pr. mail
  • Tæt kontakt til eksterne serviceteknikere og samarbejdspartnere
  • Godt geografisk overblik over Jylland
  • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail og telefon
  • Mailkorrespondance med servicekunder
  • Diverse registreringer og ad hoc opgaver

Din baggrund

Du må meget gerne have godt overblik over Jylland og erfaring fra et lignende job inden for salgs- og/eller servicesupport, men dette er ikke et krav. Det vigtigste er, at du kan bevare roen og overblikket i det daglige, og at du er god til at planlægge.

Det er dog ikke altid nok at have en god evne til at planlægge. For du vil også opleve, at der er behov for, at ændre på det planlagte meget hurtigt i tæt dialog og samarbejde med dine eksterne kolleger. Disse hurtige skift skal du meget gerne kunne håndtere med et smil.

Det er en klar fordel, hvis du er vant til at have telefonkontakt med privatkunder, og at du har et selvstændigt drive, så bookingopgaverne bliver løst korrekt og til tiden.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver. Men i princippet er det mere vigtigt, at du hviler i dig selv og har en høj stresstærskel. Med den rigtige indstilling får du nemlig stor mulighed for at få en afvekslende og udadvendt arbejdsdag med gode kolleger.

Ansøg nu

Det kan vi tilbyde dig

En afvekslende hverdag med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder

Gode og engagerede kolleger med en uformel omgangstone

Omfattende on-boarding program


Løn efter kvalifikationer

5 ugers ferie og 5 ferie-/fridage

Sundhedsordning og pensionsordning

Søg stillingen

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send os din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte driftschef Simon Vilhelmsen på mobil nr.+45 22 69 93 86.

keyboard_arrow_up
Loading...