Pillefyr varmer 240 kvm op for 8.000 kr. om året

Tekniker og energimontør Martin Pedersen installerer ikke kun pillefyr i andres hjem – nu står der også et i hans eget. Og med en årlig varmeregning på 8.000 kroner har han bestemt ikke fortrudt det.

Hellere pillefyr end fjernvarme

Selvom der var mulighed for tilslutning til lokalt fjernvarmeværk, da Martin Pedersen og familien byggede deres hus i 2001, var der ingen tvivl om, at huset skulle opvarmes med et pillefyr af mærket Pellux 200 Exclusive

"Både som privatperson og fagmand har jeg kun godt at sige om pillefyret. Det er utrolig nemt at betjene, rengøre og vedligeholde. Da det er 100 pct. selvrensende skal jeg kun koncentrere mig om at fylde piller på cirka en gang om ugen samt tømme askeskuffen en gang om måneden."

En billig varmeløsning

Familiens anlæg yder 20 kW og kan snildt levere varme og varmt vand i hanerne til de fire familiemedlemmer og deres 240 m2. store bolig. Desuden sørger pillefyret for, at garagen på 64 m2. har en rumtemperatur på 10 grader, mens loftsrummet holdes frostfrit. Familien bruger 4-4,5 tons træpiller om året, svarende til cirka 8.000 kroner, hvilket må siges at være en beskeden pris.

Se hvorfor du skal vælge et pillefyr

Derfor skal du vælge pillefyret

Med et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er du sikret en driftsøkonomiak varmeløsning. Vores Pellux kedler overholder alle krav til EN303-klasse 5, der er den højeste virkningsgrad på markedet. Pellux kedlernes Co2-udledning er desuden én af de laveste på markedet med en energi- og miljømærket A. Pillefyr fra Vølund Varmeteknik er derfor til et billigt og miljøvenligt alternativ.

Læs mere om træpillefyr her

"Både som privatperson og fagmand har jeg kun godt at sige om pillefyret. Det er utrolig nemt at betjene, rengøre og vedligeholde. Da det er 100 pct. selvrensende skal jeg kun koncentrere mig om at fylde piller på cirka en gang om ugen samt tømme askeskuffen en gang om måneden."

— Martin Pedersen, indehaver af et Pellux 200 Exclusive fra Vølund Varmeteknik

Alle kan håndtere et pillefyr

Martin Pedersen oplever af og til, at folk har fordomme om, at pillefyr er tunge og besværlige. Men sådan er det langt fra i virkeligheden, mener han:

"Alle kan håndtere en pose træpiller, ligesom enhver kan tjekke displayet og om nødvendigt trykke på en knap eller to."

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal træffe beslutningen om, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmeløsning i form af et pillefyr fra Vølund Varmeteknik, hjælper vi dig med at dimensionere størrelsen korrekt til netop dit behov. Og når pillefyret først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...