Piller sender oliefyr til tælling

Tillykke, du har vundet et pillefyr og gratis installering til en værdi af 50.000 kroner. Det var beskeden til anlægsgartner Stig Lysemose ved Faaborg, og det kom som en stor overraskelse - kæresten havde i hemmelighed tilmeldt ham en konkurrence på nettet.

Hvad var udfordringen?

Stig Lysemose bor i en 145 kvm stor bolig, hvor et gammelt oliefyr i kælderen sørgede for opvarmningen. Han har hidtil brugt omkring 16.000 kroner fyringsolie om året. 

Hvad var løsningen?

Stig blev ringet op af Hillerslev Stokerfyr og fik at vide, at han havde vundet et Pellux pillefyr fra Vølund Varmeteknik. Han var dog en smule forvirret, da han fik beskeden, for hans kæreste havde tilmeldt ham konkurrencen - uden hans viden. Anlægget er et Pellux 100 med energi- og miljømærket A. Det yder 20 kW og kan snildt levere varme og varmt vand i hanerne i en bolig af denne størrelse.

Derfor skal du vælge pillefyret

Med et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er du sikret en driftsøkonomiak varmeløsning. Vores Pellux kedler overholder alle krav til EN303-klasse 5, der er den højeste virkningsgrad på markedet. Pellux kedlernes Co2-udledning er desuden én af de laveste på markedet med en energi- og miljømærket A. Pillefyr fra Vølund Varmeteknik er derfor til et billigt og miljøvenligt alternativ.

Læs mere om pillefyr her

"Nu kan der blive råd til en ekstra ferie med kæresten. Jeg forventer at bruge træpiller for ca. 7.500 kroner om året mod tidligere 16.000 kroner fyringsolie. Og så er pillefyret endda nemt at betjene, rengøre og vedligeholde."

— Stig Lysemose, vinder af et Pellux 100 pillefyr fra Vølund Varmeteknik

Hvordan blev resultatet?

Ud over at spare penge har pillefyret også givet Stig Lysemose en nemmere hverdag:

"Jeg har kun godt at sige om pillefyret. Det er utrolig nemt at betjene, rengøre og vedligeholde. Da det er 100 pct. selvrensende, skal jeg kun koncentrere mig om at fylde piller på cirka en gang om ugen samt tømme askeskuffen en gang om måneden," siger Stig Lysemose, der er anlægsgartner og tit har skæve og lange arbejdsdage.

"Det er nemt at hælde en pose træpiller i, ligesom det er enkelt at tjekke displayet og om nødvendigt trykke på en knap eller to," smiler Stig Lysemose og snitter en pose op, mens han holder den hen over et halvfyldt magasin og langsomt lader pillerne glide i.

 

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal træffe beslutningen om, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmeløsning i form af et pillefyr fra Vølund Varmeteknik, hjælper vi dig med at dimensionere størrelsen korrekt til netop dit behov. Og når pillefyret først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...