Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik gav billigere og behageligere varme

Familien Lindegaard Lindholm havde egentlig tænkt sig at fyre udelukkende med gratis træ fra deres private skov, men det viste sig hurtigt at være for stor en mundfuld. Et moderne Pellux 100 pillefyr fra Vølund Varmeteknik blev redningen.

Hvad var udfordringen?

Med fire børn og et stort hus under renovering er der nok at bruge penge på for familien Lindegaard Lindholm. Derfor var det tillokkende udelukkende at bruge fastbrændselsfyret og træ fra deres private skov. I en travl hverdag blev det dog hurtigt for tidskrævende at holde sig selvforsynende med brænde – derfor måtte familien supplere med koks for ca. 12.000 kroner om året. På grund af den relativt høje pris og en ustabil varme begyndte familien hurtigt at lede efter et mere holdbart alternativ.

Hvad var løsningen?

Familien kontaktede derfor den lokale vvs-virksomhed og fik besøg af en energitekniker, der omhyggeligt gennemgik familiens muligheder, blandt andet at installere jordvarme. Anlægsomkostningerne taget i betragtning blev det hurtigt klart, at løsningen var et moderne Pellux pillefyr fra Vølund Varmeteknik. Det ville uden problemer kunne levere varmt vand i hanerne og opvarme huset på 270 kvm. VVS-virksomheden hjalp desuden med at søge om tilskud til energirenovering og klare alt papirarbejde med kommune og myndigheder. Det var til stor hjælp, forklarer Lisbeth Lindegaard Lindholm: 

"Det var en fantastisk hjælp og rådgivning. Vi har blot betalt omkring 18.500 kroner, efter tilskuddet blev trukket fra. Vi er superglade, for alt fungerer perfekt. Pillefyret tænder automatisk, er selvrensende og pærelet at betjene og hælde træpiller i."

Derfor skal du vælge pillefyret

Med et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er du sikret en driftsøkonomiak varmeløsning. Vores Pellux kedler overholder alle krav til EN303-klasse 5, der er den højeste virkningsgrad på markedet. Pellux kedlernes Co2-udledning er desuden én af de laveste på markedet med en energi- og miljømærket A. Pillefyr fra Vølund Varmeteknik er derfor til et billigt og miljøvenligt alternativ.

Læs mere om pillefyr her

"Det var en fantastisk hjælp og rådgivning. Vi har blot betalt omkring 18.500 kroner, efter tilskuddet blev trukket fra. Vi er superglade, for alt fungerer perfekt. Pillefyret tænder automatisk, er selvrensende og pærelet at betjene og hælde træpiller i."

— Lisbeth Lindegaard Lindholm, indehaver af et Pellux 100 pillefyr fra Vølund Varmeteknik

Hvordan blev resultatet?

Ud over at familien har fået meget bedre tid til hinanden, er den største gevinst den komfortable varme i huset døgnet rundt:

"Vi har gulvvarme over det hele, og det er en fornøjelse at træde ud på om morgenen. Jeg kan også konstatere, at der er længere mellem børnenes forkølelser og lange næser," siger Lisbeth Lindegaard Lindholm.

Familien har på intet tidspunkt fortrudt beslutningen om at skifte fra fast brændsel til træpiller. I dag kan de kan varme huset op for under 11.000 kroner om året – altså mindre end det beløb, de før brugte alene på at supplere med koks.

Få hele pakken hos Vølund Varmeteknik

Hos Vølund Varmeteknik er vi mere end vores produkter. Vi står klar med rådgivning og sparring, når du skal træffe beslutningen om, hvilken varmeløsning der er den rigtige for dig. Vælger du en varmeløsning i form af et pillefyr fra Vølund Varmeteknik, hjælper vi dig med at dimensionere størrelsen korrekt til netop dit behov. Og når pillefyret først er installeret, har du tryghed i form af kompetent support hos os.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Vølund Varmeteknik

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

keyboard_arrow_up
Loading...