Nyheder


Stort potentiale i varmepumper

14. juni 2018

Udbredelsen af varmepumper er i vækst, og det helt store boom kan være lige om hjørnet med regeringens kommende energiforlig.

Komplekse installationer og en stor startinvestering kan dog lægge en dæmper på udviklingen af markedet. Løsningen er fleksibel finansiering og en større viden hos installatører om varmepumpeteknologien via uddannelse.

 

Varmepumper passer glimrende med den retning, som den grønne omstilling har taget i Danmark, hvor vi producerer masser af el med solceller og vindmøller.

 

Varmepumper er et oplagt bidrag til fremtidens grønne energiforsyning.

Med et begrænset forbrug af el kan varmepumperne producere store mængder varme til både industri og enkeltstående boliger. Varmepumperne passer glimrende med den retning, som den grønne omstilling har taget i Danmark, hvor vi producerer masser af el med solceller og vindmøller. Den energi kan effektivt bruges i varmepumperne, og dermed kan vi undgå at skulle sælge elektricitet til dumpingpriser på de internationale markeder, når solen skinner og vinden drejer møllerne rundt.

”Vi har et støt stigende salg i Danmark af varmepumper, og vi ser lyst på fremtiden. Der er dog en række udfordringer, som vi kan se, lægger en dæmper på udviklingen”, siger Niels P. Skov, der er salgs- og marketingchef hos Vølund Varmeteknik, der forhandler et bredt sortiment af varmepumper.

Læs artiklen i sin fulde længde ved at trykke på linket forneden.

 


 Installatør Nr.5 maj 2018

 

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...