Nyheder


Ny teknisk salgsuddannelse gør det lettere at tale med kunderne

15. juli 2019

Når det nye Vølund Akademiet åbner, bliver det blandt andet med en teknisk salgsuddannelse. Her får deltagerne intensiv træning i salg af varmetekniske løsninger og konkrete værktøjer til at styrke kundekontakten i hverdagen.

 

Vølund Varmeteknik har i en årrække gennemført stribevis af specialkurser for fagfolk. Det var derfor oplagt at samle tilbuddene og etablere Vølund Akademiet - med fokus på virksomhedens sortiment af luft til vand-varmepumper, jordvarmepumper og biokedler.

 

På det nye Vølund Akademiet deler erfarne specialister og "tunge" fagfolk fra Vølund Varmeteknik gavmildt ud af deres erfaringer og tekniske kundskaber, ligesom deltagerne på ingen måde kan læne sig tilbage og blot lytte - alle bliver udfordret med praktiske øvelser.

- Teknisk viden er én ting. At formidle den videre, så kunderne forstår de komplekse løsninger og fordelene er noget helt andet. Det kræver en salgsteknisk forståelse, og begge dele hænger uløseligt sammen, fortæller direktør Søren Krogh fra Vølund Varmeteknik og fortsætter:

- Derfor udbyder vi på Vølund Akademiet en målrettet teknisk salgsuddannelse. Her får deltagerne en række helt konkrete og brugbare værktøjer til at øge salget, øge indtjeningen, skabe større kundetilfredshed og forkorte salgstiden.

Vølund Akademiet har allieret sig med et af Danmarks stærkeste salgstræningsfirmaer BoostGroup ved Jan Sargent Larsen og Martin Frandsen (foto), som vil arbejde med blandt andet personprofilanalyser. Formålet er at give praktiske og relevante salgsværktøjer til at øge salget af varmetekniske løsninger. Det handler om at opbygge tillid, afdække kundens kriterier for valg af varmeteknisk løsning og sikre, at kunden oplever fordelene ved de forskellige løsninger - kort sagt få kunden til at opleve pris og kvalitet som en god investering.


Teori omsættes i praksis

Den teknisk salgsuddannelse afvikles over to dage på Vølund Akademiet i Herning. Der går cirka en måned imellem de to undervisningsdage, og i den periode får deltagerne mulighed for at afprøve de nye værktøjer i hverdagen.

Succeser og udfordringer følges op på dag 2, hvor underviserne bygger yderligere på og hjælper deltagerne med at øge deres gennemslagskraft i salget over for forskellige kundetyper.

- På Vølund Akademiet fokuserer vi på, hvordan man styrker kunderelationerne og sikrer sig størst mulig kundetilfredshed. Det er med til at skabe ambassadører blandt kunderne, hvilket forstærker effekten yderligere og giver flere kunder, siger Søren Krogh.

 

I det daglige VVS-arbejde gælder det om at sikre sig, at der er en god dialog med kunden. Her er det VVS-installatør Brian Mikkelsen fra Hørning Installation og lagerchef hos ELKA Rainwear, Carsten Lindstrøm Nielsen, der gennemgår den nye installation af fem varmepumper fra Vølund Varmeteknik. Du kan læse hele casen her.

 

Vølund Akademiet blev præsenteret på VVS'19 i Odense i dagene 8.-10. maj 2019, hvor Vølund Varmeteknik var i hal C. Du kan også læse mere og tilmelde dig på volundvt.dk/akademiet. Læs også mere om Boost Group her.


Download


Yderligere oplysninger:

Søren Krogh
Direktør

E-mail: sk@volundvt.dk
Tlf.:51 44 77 75

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...