Nyheder


Markedsleder åbner akademi for fagfolk, der ser viden som vejen frem

7. maj 2019

Ud fra devisen at kundeforståelse og faglig viden er med til at øge både salg og indtjening, slår Vølund Varmeteknik om kort tid dørene op for Vølund Akademiet.

På det nye Vølund Akademiet deler erfarne specialister og "tunge" fagfolk fra Vølund Varmeteknik ud af den nyeste viden om fremtidens varmetekniske løsninger.

Med fokus på virksomhedens sortiment af luft til vand-varmepumper, jordvarmepumper og biokedler er det målet at give VVS-installatører og -svende konkrete og brugbare værktøjer til at styrke kundekontakten i hverdagen.

- Branchen er i en rivende udvikling, hvor fremtidens varmeløsninger kræver stadig mere specialviden og teknisk faglighed - og den tilbyder vi på Vølund Akademiet, fortæller direktør Søren Krogh fra Vølund Varmeteknik, og han fortsætter:

- Vi har i første omgang taget udgangspunkt i det behov, som vi møder i det daglige arbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lægger derfor ud med et udvalg af kurser inden for de mest relevante produktområder. Blandt andet har vi et teknisk basiskursus, der giver kendskab til styringsprincipper, opbygning og opstart af varmepumper. Det kan varmt anbefales til alle, som ønsker et generelt produktkendskab og kendskab til forskellige systemløsninger samt praktisk opstart og håndtering af forskellige fejltyper.

Søren Krogh pointerer, at Vølund Akademiet løbende vil udvikle sit kursusprogram, da Vølund Varmeteknik også på kursusområdet vil fremstå som en stærk samarbejdspartner, når det drejer sig om salg af varmetekniske løsninger til landets VVS-fagfolk.

Specialistviden - for specialister

Vølund Varmeteknik har i en årrække gennemført specialistuddannelser, blandt andet hos det svenske moderselskab NIBE. Det er på baggrund af disse kurser og uddannelsesforløb, at Vølund Akademiet er etableret.

Akademiet er bygget op som en række praktiske kurser, hvor deltagerne får indgående kendskab til Vølund Varmetekniks produkter og en solid viden, der kan danne baggrund for den rigtige rådgivning af kunder. Kurserne giver samtidig masser af stærke værktøjer, der kan anvendes direkte i hverdagen.

- Kurserne på Vølund Akademiet har fokus på praktiske øvelser og hverdagssituationer snarere end hård teori. Man får altså rig lejlighed til selv at få erfaring med vores produkter inden for varmepumper og biokedler, og underviserne er altid fagfolk, der kender de udfordringer, som man står med til dagligt, fortæller direktør Søren Krogh og fortsætter:

- Vi er heller ikke blege for at dele ud af de dyrtkøbte erfaringer, som vi selv eller installatører har gjort. Det er som regel dem, man lærer mest af - og dem vil vi naturligvis gerne skåne vores kunder for at gentage.

 

Præsenteres på VVS'19

De fleste af forløbene er bygget op som endagskurser, hvor undervisningen foregår på Vølund Akademiet i Herning. Her har Vølund Varmeteknik indrettet moderne undervisningsfaciliteter, ligesom deltagerne får hands-on på virksomhedernes produkter - og der dykkes for alvor ned i detaljerne, forsikrer direktør Søren Krogh.

Et enkelt uddannelsesforløb strækker sig over to dage, afholdt med cirka en måned imellem. Det er en teknisk salgsuddannelse, hvor deltagerne blandt andet lærer at forklare komplekse løsninger på en enkel måde og derigennem styrke kunderelationen.

- Vi har allieret os med et af Danmarks stærkeste salgstræningsfirmaer BoostGroup, som vil arbejde med intensiv træning i salg af varmetekniske løsninger og give uddybende tilbagemeldinger til hver enkelt deltager. Det giver deltagerne en række helt konkrete og brugbare værktøjer for at øge salget, øge indtjeningen, skabe større kundetilfredshed og forkorte salgstiden, siger Søren Krogh.

Vølund Akademiet præsenteres på VVS'19 i Odense fra 8.-10. maj, hvor Vølund Varmeteknik er i hal C. Man kan også læse mere og tilmelde sig på Vølund Akademiet.

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...