Nyheder


Forebyggelse af coronavirus hos Vølund Varmeteknik

17. marts 2020

Direktør Søren Krogh understreger, at Vølund Varmeteknik A/S fastholder sin hverdag med levering af varmepumper til den danske VVS-branche og øvrige samarbejdspartnere.

 

Udtalelse fra Søren Krogh, direktør hos Vølund Varmeteknik:

"I lyset af den seneste tids udvikling og udbredelse af coronavirussen i Danmark og med de mange tiltag foretaget af den danske regering har vi også på Vølund Varmeteknik A/S iværksat de nødvendige foranstaltninger.

Indtil videre leverer vi varer ud som vanligt, men med meget stort fokus på hygiejne og afstand til hinanden. Af -og pålæsning foregår med afstand, og mens chaufføren sidder i førerhuset. Al mødeaktivitet begrænses og afholdes primært via skype eller telefon. Al rejseaktivitet – også indenrigs - er indstillet. Over halvdelen af vores funktionærer arbejder hjemmefra, således at alle sidder med korrekt afstand. Udviklingen følges nøje, og vi vil iværksætte yderligere tiltag om nødvendigt. Vi forventer forsat at modtage produkter fra vores leverandører, således vi forsat kan bidrage til at holde hjulene i gang i det danske samfund."

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...