Nyheder


63 varmepumper til udlejningsejendomme i Bogense

2. maj 2018

Kompetencer, erfaring og høj service var afgørende for samarbejdet. 

I 2015 startede opførelsen af Rosenhaven i Bogense. Rosenhaven består af lavenergiboliger til udlejning, og indehaver af Trap+ A/S, Jesper B. Tørnæs, er klar til at tage hul på etape 7 af byggeriet den 1/6 2018. Trap+ A/S står for hele teknikerentreprisen med ventilation, vvs og el. Alle boliger er udstyret med en luft/vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik. Samarbejdet mellem Trap+ A/S og Vølund Varmeteknik er ikke nyt. Tidligere har de to arbejdet sammen på mindre projekter, men Rosenhaven er første gang, at samarbejdet indebærer så langt og stort et projekt. 

 

Når etape 8 med opstart i 2019 står færdig, består Rosenhaven, der ejes af Rosenlunden ApS, af i alt 63 boliger. Trap+ A/S har installeret luft/vand varmepumper fra Vølund Varmeteknik i alle boliger.

 

Indehaver af Trap+ A/S, Jesper B. Tørnæs, var ikke i tvivl, da han skulle vælge samarbejdspartner til et stort projekt i Bogense.

Netop fordi Rosenhaven er så stort et projekt med 63 boliger, er der ifølge Jesper B. Tørnæs flere ting, der har været afgørende for at vælge Vølund Varmeteknik: „Da vi fik udbuddet, tog vi hurtigt fat i Vølund Varmeteknik, fordi vi vidste, at de var kompetente til at løse opgaven. Når byggeriet strækker sig over så lang tid, er det vigtigt for os at have en stabil leverandør, der også er her til næste år og kan blive ved med at levere kvalitet, så vi kan sikre ensartethed i opgaven“.

I opstarten af projektet var kontakten mellem Trap+ A/S og Vølund Varmeteknik tæt med masser af sparring i forhold til valg af model og dimensionering. „Mine montører har anvendt de værktøjer, som Vølund Varmeteknik tilbyder i forhold til installation af produkterne, og vi har en rigtig god kontakt med alle hos Vølund. Det gør samarbejdet meget nemmere“, fortæller Jesper B. Tørnæs og fortsætter:

„Eftersom Rosenhaven er udlejningsboliger har det også været meget vigtigt for os, at Vølund Varmeteknik havde et godt bagland i forhold til service. Og her adskiller Vølund Varmeteknik sig i høj grad fra andre. Først og fremmest har de deres eget serviceteam, der kender produkterne og kan rykke ud 24 timer i døgnet. Den mulighed for at få ekstern hjælp finder man ikke hos andre, og det er en god service over for vores kunder. Dernæst har de i forhold til os været gode til at følge op, hvis noget ikke har kørt planmæssigt. Samtidig er leveringstiderne så korte, at vi undgår ventetid, hvis vi pludselig har haft brug for at få leveret hurtigere.“

Jesper B. Tørnæs er ikke i tvivl om, at der kommer en stigning i opgaverne med energirigtige løsninger, især fordi udbuddene oftere foreskriver grønne løsninger. Derfor sætter han pris på samarbejdet med Vølund Varmeteknik, hvis kompetencer, erfaring og service gør det nemmere at levere gennemtænkte løsninger over lang tid.


Download


Yderligere oplysninger:

Niels Peter Skov
Salgs- og marketingchef

E-mail: nps@volundvt.dk
Tlf.: 26 73 07 51

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...