Tekniske salgskonsulenter til VVS-branchen

Vi oplever stor efterspørgsel, og udvider derfor vores stærke team. Du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger. Vi har store vækstambitioner, og du bliver en central del af vores vækstrejse.

Hos Vølund Varmeteknik sælger vi kvalitetsprodukter på baggrund af indsigt, teknisk support og rådgivning. Vi bestræber os på at være med vores kunder hele vejen – fra det første møde over dimensionering til den færdige installation. Høj kvalitet og teknisk viden er grundpillerne i Vølund Varmeteknik, og derfor får du en grundig oplæring og løbende videreuddannelse, så du bliver ekspert i vores varmetekniske produkter.

Du kommer til at indgå i et meget professionelt salgsteam med mange års erfaring inden for branchen, og dine salgskolleger står klar til at byde dig velkommen og dele ud af deres erfaringer, knowhow og rådgivning. Du har med andre ord et teknisk stærkt team og en organisation i ryggen, der klæder dig på til at rådgive dine kunder og tage del i vores ambitiøse vækstrejse.

Vi søger ny salgskonsulent i Sønderjylland

Lige nu søger vi en ny kollega til vores salgsområde i Sønderjylland (Kolding og syd herfor). Du må meget gerne have bopæl i området, da du ofte er ude på kundebesøg.

Kør ud hjemmefra og giv kunderne høj kvalitet

Du får frihed og ansvar til at drive vores salg i et af områderne, hvor en god kundeportefølje står klar til dig. Du bruger din dag ude hos kunderne, som primært er VVS-installatører, men også elektrikere og kølefirmaer. Her rådgiver du i installation, energirigtige løsninger, optimering og projektsalg. Du klæder med andre ord vores kunder på til at kunne skabe det bedst mulige resultat hos deres egne kunder. Det er rådgivning på højt teknisk niveau, og gennem din ærlige dialog bygger du stærke relationer med dine kunder.

Det geografiske område, som du forventes at dække, er Sønderjylland. Derfor vil det være optimalt, hvis du bor i området.

Solid teknisk viden og salgserfaring

Vi forestiller os, at du:

  • har solid teknisk indsigt. Det kan være, du har en håndværksmæssig baggrund. Du kan også have opbygget solid viden om VVS-branchen på anden vis, ligesom du meget gerne må have kendskab til salg af ventilationsprodukter.
  • har god erfaring med salg, og du brænder for at give kunderne en god og ærlig rådgivning
  • er god til at strukturere din hverdag, så du planlægger dine kundebesøg med mindst mulig spildtid. 
  • er målrettet og har fokus på det langsigtede mål om at levere kvalitet hver gang.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket Teknisk Salgskonsulent + ønsket område til Peak Rekruttering (Allan Jessen). 

Søg her

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send os din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jessen direkte på 27 79 54 49.

Bliv en del af den grønne omstilling

Hos Vølund Varmeteknik vil vi medvirke til en generel bevidsthed om de alternative varmeløsninger, der kan være med til at bidrage positivt i retning af en grøn omstilling. Derfor tilbyder vi bæredygtige og miljøvenlige energiløsninger på tværs af kategorier, og vi arbejder hver dag på at udvikle energieffektive og moderne varmeløsninger baseret på vores viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt.

keyboard_arrow_up
Loading...